SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Partili Yavuz Aydın, yeni seçmenin Millet İttifakı’na oy vereceğini söyledi

İYİ Partili Yavuz Aydın, yeni seçmenin Millet İttifakı’na oy vereceğini söyledi

22 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:33




Milletvekili Aydın, “Cumhur İttifakı, bizim kazanamayacağımız yönünde algı yaratmaya çalışıyor. Söylenenlerin, algıcıların aksine ümitsiz değil, oldukça iddialıyız, kazanacağız” dedi.





ALDIRMIYORUZ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Pazar günü yapılacak olan ikinci tur hakkında iddialı konuştu. Aydın, “ Millet İttifakını şimdiden mağlup gösteren algı çabalarına aldırmıyoruz, biz kazanacağız. Hizbullah’a sırtını dayayıp, sevicilerini Meclis’e taşıyanlara da cevabını verecektir” dedi.

YENİ SEÇMEN VAR

Aydın,  “Sandığa gitmeyen, geçersiz oy kullanan, ilk kez oy kullanacak olan ve 13 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyenlerden oluşan 12 milyon 416 bin 477 potansiyel yeni seçmen var. Biz onlara doğruları anlatarak oylarının büyük bölümünü alacağız” diye konuştu.

KAZANACAĞIZ

Milletvekili Aydın, şöyle devam etti: “Algı ekibi hemen operasyona geçti, 14 Mayıs seçimleri ile bütün işin bittiğini ve artık önümüzdeki seçimi Millet İttifakının kazanamayacağı yönünde algı yaratmaya çalışıyorlar. Söylenenlerin, algıcıların aksine ümitsiz değil, oldukça iddialıyız, kazanacağız.”

Haber: Safiye SELÇUK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap