SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti’de sular durulmuyor

İYİ Parti’de sular durulmuyor

20 Ocak 2024 Cumartesi - 12:32




31 Mart yerel seçimler öncesi İyi Parti Trabzon'da sular durulmuyor!





İYİ Parti, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı tekrar Yomra Belediye başkanı adayı olarak  seçilmiş Meral Akşener tarafından Ankara'da meclis grup toplantısında karar açıklanmıştı. 31 Mart yerel seçimler öncesi krizlerle boğuşan İyi parti Trabzon yönetiminde belkide bölgenin en güçlü olduğu aday, en net isimiydi.

Yerel seçimler için takvim ilerlerken ilçe adayları konusunda bölgede yetkilli olan İyi parti Trabzon Milletvekilli Yavuz Aydın ile İyi partiden seçilerek Yomra belediye başkanı olan Mustafa Bıyık aday konusunda ters düştü

KRİZ BÜYÜDÜ BIYIK'DAN AYDIN'A AĞIR SUÇLAMALAR

Yomra Belediye Başkanı Bıyık’tan Milletvekili Yavuz Aydın’a ağır  suçlama:

■        İYİ Parti’nin Karadeniz Bölgesi’ndeki tek belediye başkanı olan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık,  partisinin Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın’ı topa tuttu. Aydın’ın Beşikdüzü’nde belediye başkan adayı çıkarmak istediği için istifa edeceği iddia edilen Bıyık sert konuştu.

■        Bıyık, “Sayın vekil Beşikdüzü’nde aday çıkarmak istiyorsa çıkarabilir. Kendi ilçesidir. Ancak kendisinin izlemiş olduğu yol haritasında Beşikdüzü’nde seçimi kazanmak veya kaybetmek amacından çok Yomra’da seçimi kaybettirmeyi arzu ettiğini düşünüyorum” dedi.

■ İstifa edip etmeyeceği ile ilgili de konuşan Bıyık sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda istifa ya da bir partiye katılalım durumunda değiliz. Biz yapılan yanlışı dile getiriyoruz. Vefasızlık yaşadık.”

HABER:HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap