SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hedef güçlü KARADENİZ

Hedef güçlü KARADENİZ

08 Haziran 2018 Cuma - 18:09




Yeni dönemde çok daha etkin ve güçlü KARADENİZ





Türkiye’nin en güçlü bölge gazetesi olarak yeni bir döneme imza atmak için yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Amacımız, her zaman olduğu gibi daha güçlü bir gazete olarak siz değerli okurlarımızın karşısına çıkmak.

Çünkü bu sorumluluğu her zaman üzerimizde hissettik. Yeni dönemde bütün hesabımız bir operasyon değil kadromuzu daha da güçlendirmektir. Bu noktada gazetemizin yetiştirdiği, kamuoyunun yakından tanıdığı değerli çalışma arkadaşlarımızı yeniden kadromuza dahil ettik, daha da edeceğiz. Çünkü Karadeniz gazetesinden Karadeniz halkının beklentilerinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz.

Gazetemize uzun yıllar her alanda yönetici olarak hizmet veren Gazeteci-Yazar Osman Diyadin’in yönetiminde (genel koordinatörlüğünde) yılların basın emekçisi Asım Kemal Güner Genel Yayın Müdürü, Gürhan Beşyıldız yardımcısı olarak görev yapacak. Mevcut Yayın Yönetmeni Miraç Özağcı yeni dönemde genel koordinatör yardımcısı, Selim Şener ise serbest yazar olarak görev üstlenecek.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Soner Yılmaz, yeni bir döneme başlayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Biz her zaman kendimizi yenileyen, en iyisini sunmaya çalışan, okuyucularına karşı kendini direkt sorumlu gören ve okuyucularından aldığı güçle yoluna devam eden bir medya grubu olduk. Okuyucularımız bizim velinimetimizdir. Onların görüş ve önerileri yol haritamızda her zaman önemli rol oynamıştır. Bugün yaptığımız yeni bir atak başlatmaktır. Bu yönde çok daha etkin bir gazete olmak zorundayız. Değişimleri yakın zamanda göreceksiniz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap