SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Haydi vira, haydi Trabzon

Haydi vira, haydi Trabzon

25 Şubat 2024 Pazar - 10:22




CHP Trabzon büyükşehir adayı Hasan Saha Saral Trabzon için projelerini açıkladı





Trabzon CHP'de dün Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral'ın Aday Tanıtım ve Seçim Bildirgesi Toplantısı vardı.
Saral'ı bu özel günde CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon eski milletvekili ve belediye başkanı Volkan Canalioğlu, CHP Gurup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu yalnız bırakmadı.
Salon bir hayli kalabalıktı.
Halk oyunları ekibinin hazırlamış olduğu horon gösterisine, Saral'ın da katılarak eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.
Saral'ın "Başaracağım, yapacağım 1 Nisan sabahı görevimde olacağım", sözleri  büyük alkış topladı.
Saral, toplamda 8 başlık altında projelerini sundu.
Toplantıda konuşan Trabzon CHP İl Başkanı Mustafa Bak, yerel seçimin sıradan bir seçim olmadığını ve hem Trabzon, hem Türkiye için büyük önem arz ettiğini vurguladı.
Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez'in ise, sahneye Saral'ı davet ederken söylediği, " Hasan Süha uşağım yolun açık olsun, vira Hasan Süha Saral vira Cumhuriyet Halk Partisi" sözleri yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Salonu dolduran kalabalığın, "Güzel günler göreceğiz güneşli günler" haykırışları ise coşkuyu arttırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap