SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Haydar Revi; 'Yatırımlarımız tam gaz devam ediyor!

Haydar Revi; 'Yatırımlarımız tam gaz devam ediyor!

01 Kasım 2018 Perşembe - 11:09




Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Karadeniz'i ziyaret etti, önemli mesajlar verdi





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Şehir Hastanesi, Yatırım Adası, Çağlayan-Yomra Yolu, Kanuni Bulvarı gibi başlayan yatırımların çalışmalarına ara verilen yok. Hepsinin bitirilmesi için çalışılıyor” dedi

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Karadeniz gazetesini ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Asım Kemal Güner’le bir araya geldi. İnşaat Mühendisleri Trabzon Şubesi’nin geçtiğimiz haftalarda ortaya koyduğu havaalanı projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Revi, mevcut pistin genişletilmesinden ziyade denizi doldurarak yeni bir havaalanı yapılması gerektiğini söyledi.

YATIRIMLARA DİKKAT ÇEKTİ

İnşaat Mühendisleri Odası’nın ortaya koyduğu projeyi desteklediklerini ifade eden Revi, diğer yatırımlara dikkat çekti. İl Başkanı Revi, “Şehir Hastanesi, Yatırım Adası, Çağlayan-Yomra yolu, Kanuni Bulvarı gibi başlayan yatırımlarda çalışmalarına ara verilen yok. Hepsinin bitirilmesi için çalışılıyor. Gündemimizde olan havalimanı ve Güney Çevre Yolu ile ilgili olarak bir başlangıç şimdilik yok” dedi.

TEMAYÜL YOKLAMASI 17-18 KASIM’DA


Revi, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak aday adaylığı başvurularının 5 Kasım’da başlayacağına dikkat çekerek, parti olarak 17-18 Kasım’da temayül yoklaması yapılacağını söyledi. Trabzon Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçe belediye seçimlerini kazanacağına inandığını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap