SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hasan Süha Saral: "Binalarımızı güçlendireceğiz"

Hasan Süha Saral: "Binalarımızı güçlendireceğiz"

18 Mart 2024 Pazartesi - 09:33




Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.





Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, “Trabzon merkezde ve ilçelerde yıllardır yaşanan sorunlar belli, çözümleri de belli. Biz göreve geldiğimizde, günü kurtarmak için değil, yaptığımız uzun vadeli planlarla hepsini tek tek çözmek için geleceğiz.” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Çağlayan, Çukurçayır ve Pelitli pazarlarını CHP İl Yönetimiyle birlikte ziyaret ederek, bu bölgelerdeki esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Bir dokunup bin ah işiten Saral, kendisiyle paylaşılan, kent pahalılığı, yüksek su faturaları, sosyalleşme alanlarının azlığı vb. gibi sorunlar karşısında, “Desteklerinizi bekliyorum. Sizlerin sayesinde ve hep birlikte bu sorunları aşacağız. Siz bize hizmet etme yetkisini vereceksiniz, bizler de bu yetkiyi hizmet etme aşkıyla birleştirip, layığıyla yerine getireceğiz. Projelerimizi gerçekleştirmeye başladığımızda, herkes bambaşka güzellikte bir Trabzon’a uyanacak.” dedi.

BİNALARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ

“Ülkemiz deprem kuşağında yer alıyor. Doğaya karşı olarak değil de, kendi içindeki bu dengeyle birlikte uyumlu bir şekilde ilerlemek mümkün. Bilimin ışığında sürdürülebilir bir yaşam için ne gerekiyorsa yapacağız. Kentimizde hızlı yapı taramasıyla binaların dönüşümünün veya güçlendirilmesinin yolunu açacağız, yapı stoku eski olan alanımız kalmayacak. Yurttaşlarımızın daha yaşanabilir ve dayanıklı konutlarda barınması ve nitelikli kamusal alanlar oluşturulması için, bütüncül kentsel dönüşüm stratejimizi geliştireceğiz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, iftardan sonra, Trabzonspor – Fenerbahçe maçına katılarak, bordo mavili renklere gönül veren herkesle birlikte, maç heyecanına ortak oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap