SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hanefi Tok Karadeniz'e konuştu! 'Adım adım yatırım

Hanefi Tok Karadeniz'e konuştu! 'Adım adım yatırım

25 Şubat 2019 Pazartesi - 11:43




Çaykara Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu





AK Parti Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok, tekrar aday gösterildiği Çaykara’da seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Neler yapılacağını planlamak, projelendirmek ve adım adım yatırımları gerçekleştirmek gerekir” dedi

Vatandaşın teveccühü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile tekrar aday gösterildiğini belirten AK Partili Çaykara Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hanefi Tok, 5 yıl daha belediye başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi. Tok, “Seçimi kazanırsak geçtiğimiz 5 yıl içinde yaptığımız ve başladığımız projeleri tamamlayıp vatandaşlarımızın huzur ve refah içinde yaşaması için hizmet kervanına devam edeceğiz” dedi.

TURİZMİ 12 AYA YAYACAĞIZ

Tok, “Sultan Murat yaylamızda planladığımız kentsel dönüşüm projemizi inşallah gerçekleştireceğiz. Asıl amacımız turizmi 12 aya yaymak olacak. Bunun için Uzungöl’e teleferik projemizi 3 yıl içerisinde hazırlayıp yaz ve kış turizmine yönelik hayata geçireceğiz. Bunun yanında turizmi çeşitlendirme çerçevesinde önümüzü görüp adım atacağız. Uzungöl’ün bütün altyapısını ivedilikle tamamlayıp turizme hazır hale getireceğiz. Planınız olmazsa hiçbir şey yapamazsınız. Yeni projemizle Uzungöl’de çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanları oluşturacağız” dedi. Başkan adayı Tok, şunları söyledi:

UZUNGÖL’E TURİZM LİSESİ


"Uzungöl’deki yoğun trafik ve park hakkında ilgili mecralarla görüşüp en kısa zamanda çözüm projesi üreteceğiz. Uzungöl’de belediyeye ait 8 dönümlük arazide hizmet sektörünün olmazsa olmazı olan uygulamalı turizm meslek lisesi planımız var. Projesini hazırlıyoruz, inşallah hayata geçireceğiz. Aynı zamanda Uzungöl’de kültür kongre merkezi düşüncemizi de hayata geçireceğiz."

PROJELERLE HALKIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

"Ulaşım yönünden farklı çözümler üretilebilir. Tramvaylı geçiş ya da katlı otopark ile düzenlenebilir. Ama bizi bağlayan, hazırlanması gereken bir plan var. Elinizde somut plan proje olmadan bunu yapacağız demek bütün sözleri havada bırakır. Biz yapacağımız projelerle halkın karşısına çıkacağız. Çaykara ilçemizdeki en büyük proje 3 etap halinde planladığımız kentsel dönüşüm. Bu dönüşümde yer alan düğün salonu, kapalı otopark ve konferans salonumuzu ilerleyen zamanda hayata geçireceğiz."

YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

"İlçemizde daha konforlu ve modern konutlar olacak. Sanayi alanımızı hayata geçireceğiz. Gençlik merkezimizi faaliyete sokacağız. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey'in katkılarıyla yeni bir ilkokul projemizi başlattık. Bunun yanı sıra alanını belirlediğimiz turizm hizmetleri ve turizm rehberliği diye bir MYO projemiz hazır. Çaykara'yı eğitime hazır hale getireceğiz. İlçemizde belediyeye ait 120 kişilik kız öğrenci yurdu var. Burası turizm ilçesi haline geldi, biz de bunun altyapısını hazırlamalıyız ki bu, iki turizm okulumuzla sağlanacak. Mevcut futbol sahamıza Spor Toto Genel Müdürlüğü ile tribün ve aydınlatma hizmeti getiriyoruz. Uzungöl’de Milli Parklar Genel Müdürlüğünden kiraladığımız yere doğal bir müze hazırlıyoruz. Vatandaşımız bizi tekrar seçerse yaptığımız projelere fazlalarını da ekleyerek ilçemizdeki yatırımlara devam edeceğiz."


Söz hakkı bu kez vatandaşta. İlçe halkının Tok ile ilgili düşünceleri şöyle...

ALTERNATiF YOK

Çaykara sakinlerinden Kahraman Korkmaz, “Kesinlikle Hanefi Tok'a güveniyoruz. Başka bir alternatifimiz yok. Yaptığı projelerden çok memnunuz. Spor tesisi ve kentsel dönüşüm projesi çok güzel. Kendisi aktif bir kardeşimiz. Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

BAŞKASI YALAN

Mustafa Koç, "AK Parti adayı Hanefi Tok’u destekliyoruz. Ondan başkası yalan. Güzel yatırımlar yapacağına inanıyoruz. İlçemizin turizm gibi, Uzungöl gibi büyük bir kozu olmasına rağmen sorunları da var. Bunları çözeceği inancındayım” dedi.


ÇÖZÜM BULACAK

Cemal Balcıoğlu, “Köylerde, ilçe merkezinde yaptığı hizmetlerden memnunuz. İlçemizdeki sorunlara Hanefi başkanın çözüm bulacağına inanıyoruz. Uzungöl teleferik projesi geç kalınmış bir proje. Dilerim ki kış sezonu içinde bir kayak tesisi kurulur, ilçemizde kış turizmi de gelişir” dedi.

ÇALIŞMASI LAZIM

Yaşar Parlak, “Çaykara Türkiye’nin çimentosudur. Çaykara’nın her şeyi eksik. Başkanımızın daha çok çalışması lazım. Kendisinden bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Tabii ki sorunlar da söz konusu. Dilerim bunlar en kısa sürede giderilir” diye konuştu. 

BAŞKANA iNANIYORUZ


Çaykara Eğridere Mahallesi Muhtarı Osman Boz da Hanefi Tok'un arkasındaki isimlerden: "Kendisi harika bir insan. Türkiye genelinde en şaibesiz belediye bizim belediyemizdir. 24 saat başkanımızın kapısı açıktır. İnşallah devamı gelecektir. Başkanımıza inanıyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap