SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Genç Muhtar Adayı Mahallesi İçin Çizmeleri Giydi

Genç Muhtar Adayı Mahallesi İçin Çizmeleri Giydi

19 Mart 2024 Salı - 16:08




Arif Holoğlu şimdiden mahallesi için kolları sıvadı, çizmeleri giydi.





Of ilçesinin merkez mahalleleri dışında en büyük 2. mahallesi olan ve Büyükşehir Belediyesi olmadan önce belde belediyesi olan, ardından mahalleye dönüşen Kıyıcık mahallesinde genç bir muhtar adayı olan iş insanı Arif Holoğlu şimdiden mahallesi için kolları sıvadı, çizmeleri giydi.

Henüz muhtar olmamasına rağmen gönüllü olarak mahallesinin yolları, elektrik direkleri, trafik işaretleri ve oturma alanları konusunda ihtiyaç olan yerlerde elinden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyor. Asfalt, beton yol çalışmalarına destek oluyor. Mahalle sakinlerinin işleriyle ilgilenmek için göreve gelmeyi beklemeden çalışıyor.

Mahallesi için şimdiden harekete geçen Holoğlu, “İlkokulu Kıyıcık mahallesinde, ortaokulu ve liseyi Of ilçemizde okudum. 29 yaşında Kıyıcık okulunda okul aile birliği başkanlığı yaptım. O dönemde okulu baştan aşağı yeniledik. 5 çocuk babasıyım ve ticaretle uğraşıyorum.” diyerek kendini tanıtıyor.



Arif Holoğlu Kıyıcık mahallesi muhtarı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri şöyle ifade ediyor:

Değirmenler çalışır hale getirilecek. Kıyıcık mahallesinde çalışamayan durumda olan değirmenler tadilattan geçirilecek ve halka hizmet edecek.

Aile plajı yapılacak. Kıyıcık mahallemiz Of ilçemizin en güzel sahillerinden birine sahiptir. Yaz döneminde aşırı yoğunluk oluyor. Hemşehrilerimizin önemli bir ihtiyacı plaj. O nedenle insanların huzurla kullanacağı aile plajını mahalleme kazandıracağım.

Mahallenin alt yapı sorunu çözülecek. Büyükşehir ve Of Belediyemizle iş birliği içerisinde altyapı eksikleri çözüme kavuşturulacak.

Bütün mahalleye doğalgaz verilmesi için çalışmalar yapılacak. Doğalgaz konforunu mahallemin insanına ulaştırmak için elimden gelen çalışmaları hayata geçireceğim.
Kıyıcık mahallemizin merkezinin kentsel dönüşümü ve kötü görüntüden kurtulabilmesi için TOKİ ile iş birliği yapılacak. Mahallemiz konumu itibarıyla bugünkü görüntüsünü hak etmiyor.



Mahalle çeşmeleri yapılacak ve atıl durumdaki çeşmeler onarılacak.

Kıyıcık mahallemizden Of ilçe merkezine kadar olan iç yol güzergâhında yürüyüş, bisiklet yolları, uygun alanlara çocuk oyun parkı ve spor alanı yapılacak.
Kıyıcık mahallesinin daha yaşanabilir bir yer olması adına elinden gelen çalışmaları hayata geçirmek için muhtar adayı olduğunu belirten Holoğlu, “Kıyıcık mahallemizin nüfusu 2.000 dolayındadır. Büyük bir mahalleyiz. Sosyal hayatı olması gereken bir sahil mahallesiyiz. Gençlerimiz, yaşlılarımız, hanım kardeşlerimiz, köylü vatandaşımız için hizmet üreteceğiz. İnsanımız şüphe yok ki her şeyin en iyisine layıktır. Ben de inşallah mahalleli vatandaşlarımızın desteğiyle muhtar seçilirsem, güvenlerine layık olmak için çok çalışacağım.” dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap