SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Gelen gideni aratmasın başkan Ekim devam etsin!

Gelen gideni aratmasın başkan Ekim devam etsin!

Karadeniz Özel

01 Aralık 2023 Cuma - 23:07




Akçaabat halkına, “belediye başkanınız kim olsun” diye sorduk, böyle cevap aldık...





HABER: EMİN SARAÇ
KAMERA: EROL TAŞKIN

Partilerde yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Partiler yavaş yavaş aday adaylarını açıklamayı başladı. Peki, “Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin” olduğu bir seçim ortamında, ‘millet’ ne düşünüyor…

Trabzon’un en güzel ilçelerinden biridir Akçaabat… Yeşili ve mavisiyle eşsiz bir doğa güzelliği sunar insana… Bunun yanında dünyaya nam salmış meşhur ‘Akçaabat köftesi’ de vazgeçilmezleri arasındadır. Peki, bu güzel ilçe en güzel şekilde yönetilmeye, güzelliğine güzellik katılmaya laik değil midir?

İşte biz de Karadeniz gazetesi olarak yaklaşan seçimler öncesi Akçaabat halkına “Bu güzel ilçeyi kimin yönetmesini istersiniz?” diye sorduk.

İşte Akçaabat halkının görüşleri…


HÜSEYİN ALTINTEPE OLABİLİR

Yaşar Bakioğlu: “Şu an mevcut başkanımız Osman Nuri Ekim’den memnunuz. Gelecek olan inşallah daha iyi olacak. AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe de aday diyorlar. Tabi bu ikisi arasında bir seçim yapmak gerekirse Hüseyin Bey’i tercih ederim. Çünkü kendisi daha girişimci. Başkan Ekim çok fazla halkın içinde gezip, dertlerini dinlemiyor ama Hüseyin Bey öyle değil. O halkla iç içe.”



OYUM YİNE EKİM’E

Refik Altıntaş: “Bence Osman Nuri Ekim devam etsin. Tabi diğer adaylarında projelerini göreceğiz. Kim faydalı işler yapacaksa ona vereceğiz oyumuzu. Önemli olan Akçaabatımız için güzel şeyler yapılması. Başkan Ekim de güzel işler yaptı. Son olarak sahil düzenlemesi önemli bir projeydi. O yüzden kendisi adayım derse, ben yine ona oyumu veririm.”



DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR

Eşref Birinci: “Ben değişimden yanayım. Çünkü Akçaabatımızın buna ihtiyacı var. Her gelen de güzel işler yaparsa ilçemiz daha da gelişir. Mevcut başkanla devam edildiği zaman değişim olmuyor. Hangi parti olursa olsun değişsin ve bize faydası olsun. Sadece Akçaabat özelinde söylemiyorum bunu diğer il ve ilçelerde de değişmeli.”



CEMİL GÜNER OLUR…

Selim Üçüncü: “Ben değişimden yanayım. Değişsin. Yine AK Parti’den olsun isterim. Değişimi şu yüzden istiyorum; çok da bir değişim yok Akçaabat’ta. Bizim ilçemizin en büyük sorunu otopark sorunudur. Çözüldü mü, çözülmedi! Bunun yanında mahalle aralarındaki yol sorunları da hala devam ediyor. Otopark sorunu ve kentsel dönüşüm de hala çözüm bekliyor. Bunlar çözülmediği sürece Akçaabat’ın çok da ileriye gideceğini zannetmiyorum.
Akçaabat çoğu ilçeden büyüktür ama çoğu ilçeden geridir. Küçük ilçeleri gezerken görüyorum mesela çoğu sorunları çözülmüş. Akçaabat’a şehir planlaması açısından baktığım zaman gerçekten çok kötü. Bu yüzden diyorum ya kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Bunu da yapacak olan kim varsa o gelsin. Cemil Güner yapabilir diye düşünüyorum.”



BAŞKAN EKİM’İN AKÇAABAT’A KATKISI VAR

Ercan Değirmenci: “Osman Nuri Ekim devam etmeli bence. Güzel işler yapmaya çalışıyor. Akçaabat için çalışıyor. Tabi bunun yanında kentsel dönüşümde olması gerekiyor ama ona da çok müdahale edemiyor. Çünkü insanlarla uğraşmak zor. Bu sene uğraştı. Üst caddelerin yenilenmesinde ve sahilde güzel işler yaptı. Akçaabat’a katkısı var. Tabi gönül ister ki daha güzel projeler yapılsın.”



EKİM’LE YOLA DEVAM…

Erkut Ay: “Ben Başkan Ekim’den memnunum. Devam etmeli. Çalışmalarını görüyorum mesela üst geçitlere tabela asmışlar gayet şık görünüyor. Bunun yanında sahili çok güzel yaptı. Caddeleri de öyle… Tabi gönül ister ki daha iyi işler yapılsın ama ben inanıyorum ki Başkan Ekim yapacaktır. Diğer adayları bilmiyorum ama Ben oyumu Osman Nuri Ekim’e vereceğim.”



ÖNEMLİ OLAN AKÇAABAT

Havva Gül Ergün: “Biz Başkan Osman Nuri Ekim’in projelerinden memnunuz. Devam etmeli. Tabi gelen gideni aratır diye bir söz vardır. Ama Akçaabat’ın sorunlarını çözmek için uğraşıyor. Güzel projeleri var. Sahil projesi güzelde mesela, onu hayata geçirdi. Önemli olan Akçaabat’ın gelişmesi Bakan Ekim de bunun için çalışıyor. Ben oyumu tekrar ona veririm.”



İLÇEMİZ GELİŞİYOR…

Samet Seyis: “Biz Başkan Ekim’den memnunuz. O geldikten sonra Akçaabat’ımız gelişti. Şehir içi olsun yollarımız olsun güzel oldu. Sadece sahil biraz daha aydınlatılmalı. Bence Akçaabat’ın otopark sorunu yok sadece çok fazla araba var, bütün sorun bu bence. Kentsel dönüşüm de evet yapılmalı onu da ilerleyen zamanlarda yapacağını düşünüyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap