SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Gel yiğidim Trabzon’da hayat var!

Gel yiğidim Trabzon’da hayat var!

Karadeniz Özel

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 09:49




Trabzon Araklı’da, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 75 dönüm arazi tahsis edildi. Bu alanda güvenlik güçleri için sosyal rehabilite merkezi oluşturulacak. Başkan Çebi, ‘2019’da proje hayata geçecek’ dedi.





Trabzon’un Araklı İlçesi Kalecik Mahallesi Kumlama Tepesi’nde ülke adına çok önemli bir projenin hayata geçirilmesi gündemde. Trabzon’un ev sahipliği yapacağı proje kapsamında Araklı ilçesinde gerçekleşmesi planlanan projede bir sosyal tesis yapılacak ve bu tesiste ağır görevde bulunarak psikolojik olarak yıpranmış güvenlik güçlerinin rehabilite edileceği alan oluşturulacak. 2017 yılında tahsis edilen alanın biran önce hayata geçmesi için Araklı nefesini tuttu.

2019’DA HAYATA GEÇECEK

Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi proje ile ilgili, “Emniyet Genel Müdürlüğü’müze bahse konu olan alanda 75 dönüm arazi tahsis edildi. Hatta 80 dönüm arazide Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına tahsis edildi. Projeleri çizildi, fizibilite çalışmaları yapıldı, yatırım programına alında ve ihalesi yapıldı. Bize verilen bilgide 2019 yılında hayata geçirileceği yönünde. Heyecanla bu projenin hayata geçmesini bekliyoruz” dedi




Haber: Meryem AKGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap