SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Futbol kenti Trabzon’da bir futbol katliamı daha!

Futbol kenti Trabzon’da bir futbol katliamı daha!

14 Nisan 2022 Perşembe - 16:59




Amatör ligde mücadele eden Söğütlüspor’un sahası yıkıldı, antrenör Hakan Şentürk isyan etti





Karadeniz Gazetesi//Özel Haber/ Barış ATMACA// “Trabzon futbolunun geleceği bizim çocuklarımız. Ancak, başarılı olmamamız için her şeş yapılıyor. Şu anda sahamız yıkıldı. Çalışacak bir yer yok. Soyunma odalarını boşaltmamızı söylediler. Belediye ile görüştük ancak bir sonuç alamadık. Herkes kapı-duvar oldu. Bu yapılanlar Trabzon futboluna vurulan bir prangadır. Birçok semt sahası yok edildi. Şimdi de burayı yıktılar. Spor Lisesi bu şehirde var. İkincisi zok gereksiz ve anlamsız. Birilere farklı hesaplar peşinde.”

TRABZONSPOR’UN şampiyonluk için gün saydığı şu günlerde futbola bir darbe daha vuruldu. Spor Lisesi yapılacağı gerekçesiyle, Söğütlüspor’un sahası yıkıldı. Bu durumun Trabzon futboluna büyük vurulan bir darbe olduğunu dile getiren Trabzon 2’nci Amatör Küme Ekiplerinden Söğütlüspor ’un Teknik Sorumlusu Hakan Şentürk yapılan haksızlığa isyan etti. Karadeniz Gazetesine konuşan Hakan Şentürk şunları söyledi: “Bu işi yapanlar bizden fikir almadan bizlere yeni bir yer göstermeden sahamızı yıkmaya başladı. Mağdur edildik. Bugün soyunma odalarını boşaltmamız gerektiğini söylediler. Biz nereye gideceğiz? Bu çocuklara nasıl spor yapacaklar anlamak mümkün değil. Biz malzemelerimiz nereye koyacağız. Gidecek yerimiz yok. Akçaabat futbolunu resmen bitirdiler. Sadece biz değil birçok kulübün antrenman yapacak sahası yok. Zor şartlar altında mücadele etmemize rağmen sahamızın yıkılması bize karşı yapılan büyük haksızlık. Konuyla alakalı belediye ile görüşmelerimiz oldu. Bize aynı bölgede denizin doldurularak yeni bir saha yapılacağı söylendi. Bizde yeni saha yapılmadan bu sahayı yıkmayın spor yapacak yerimiz yok dememize rağmen bizi dinlemediler. Belediye ile görüşmelerimizde bir sonuç alamadık.

Trabzon’da mevcut bir spor lisesi varken yeni bir spor lisesinin yapılması bence şart değildi. Bir spor tesisi yaparken diğer bir spor tesisinin yok edilmesi amatör futbolun vurulan bir prangadır. Trabzon’da başka boş yer yokmu da bu spor lisesi sahamızın olduğu yere yapılıyor? Burada sahamız yeni yapılmıştı. Bu kadar yapılan hizmet verilen emeklere çok yazık. Bir sürü yatırım yapıldı ama bugün hepsi çöpe gitti. Trabzon’da son dönemde yıkılan futbol sahaları yüzünde oyuncularımıza antrenman yaptıracak tesis bulamıyoruz. Mağdur edildik. Sadece biz değil Trabzon’da birçok futbol kulübü bu durumdan rahatsız. Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap