SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ERKEN SEÇiM DÜELLOSU!

ERKEN SEÇiM DÜELLOSU!

18 Nisan 2018 Çarşamba - 09:45




Bahçeli’nin erken seçim çağrısının ardından siyasette gündem değişti





■ SELAHATTİN ÖZCAN

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı siyasetin gündemine oturdu. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, erken seçim çağrısı üzerine, “Biz AK Parti teşkilatları olarak seçimler yarın yapılacakmış gibi her an hazır şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 25 Mart 2018’de gerçekleştirdiğimiz il kongremizin ardından hiç ara vermeden seçim çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklamaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da grup toplantısında soruların yöneltildiğini belirten Revi, şunları söyledi: “Sayın Bahçeli ile 18 Nisan 2018’de gerçekleştireceği görüşme dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu soruya herhangi bir yorum yapmayacağını ifade etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Bahçeli ile görüşecek ve neticesinde düşüncelerini söyleyecek. Bizler de Cumhurbaşkanımızın yapacağı açıklamaları bekliyoruz.”

MERAK EDİYORUM

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, erken seçim çağrısı ile ilgili konuşarak, “Çok merak ediyorum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim gerekçesi nedir? Muhalefetten mi korktu, yoksa İYİ Parti mi onu tedirgin etti? Bunları çıkıp anlatması lazım. Ekonomik sıkıntılardan mı rahatsız, yoksa yaptıkları ittifaktan mı? Devlet Bahçeli erken seçim çağrısından önce bunların açıklamasını yapmalı” diye konuştu.

İYİ KORKUTTUK


İYİ Parti Giresun İl Başkanı Ünzile Yüksel de konuya ilişkin, “İster bugün ister ağustosta biz her türlü seçime hazırız ve iktidar ilk sandıkta gidecek. Yolun sonu onlar için göründü, belki de seçimi bu yüzden öne çekiyorlar. Onları iyi korkuttuk ki seçimi öne çekme gayretindeler” dedi.    

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap