SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ergin Aydın 'Gösterilen İlgiye Layık Olacağız'

Ergin Aydın 'Gösterilen İlgiye Layık Olacağız'

28 Mart 2024 Perşembe - 19:58




Ak Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Ergin Aydın miting için vatandaşlara teşekkür etti





Aydın’dan Ortahisar Mitingi teşekkürü:

GÖSTERİLEN İLGİYE LAYIK OLACAĞIZ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Ortahisar Mitingi’ne katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Aydın, “AK Parti Trabzon İl Başkanlığımızın önünde toplanarak mitingimize katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Adaylığımız açıklandığı ilk günden bu yana gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizleri bağrına basan hemşehrilerimiz, bugün de aynı sevgi seli ile mitingimize ilgi gösterdi. Bu ilgi ve alakaya layık işlere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.




HERKESE ŞÜKRAN SUNUYORUM

Aydın şöyle devam etti: “Ortahisar’ımız için 14 İlkede 61 Proje ile yola çıktık ve açıkladığımız projelere hemşehrilerimiz büyük teveccüh gördü. Bu projelerimizi ortak akılla hayata geçireceğimizi belirtip; çocuklar, yaşlılar, özel bireyler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerimizi genişleteceğimizin garantisini veriyorum. AK Parti belediyeciliğinin geçmişte yapmış olduğu başarılı işlerin geleceğin de teminatı olacağını dile getiriyor, tekrar; mitingimize gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap