SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ergin Aydın: “Beş yıl boyunca hep birlikte çalışacağız!”

Ergin Aydın: “Beş yıl boyunca hep birlikte çalışacağız!”

22 Şubat 2024 Perşembe - 13:43




Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Toplantısında konuştu.





Trabzon'da Cumhur İttifakı Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Toplantısı coşkulu bir buluşma ile gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından göreve geldiğinde Meclis Üyesi Aday Adayı olan 113 isimle birlikte çalışma gerçekleştireceklerinin sözünü verdi

BİZİM HEDEFİMİZ 37’SİNİ DE KAZANMAK

Aydın, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı olarak AK Parti’den 88, MHP’den 25 olmak üzere toplamda 113 arkadaşımız başvuru yaptı. Seçimlerde hedefimiz 37 Meclis Üyesi’nin 37’sini de kazanmaktır. Bu başarıyı yakalayabilmek için günlerdir sahalarda çalışıyoruz. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız da mahalle mahalle dolaşarak bize güç veriyor.” açıklamasında bulundu.

SÖZ VERİYORUM

Cumhur İttifakı Adayı olarak sahada basmadık yer bırakmayacaklarını belirten Aydın, “Bir tarafımızda AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız, diğer tarafımızda MHP Ortahisar İlçe Başkanımız ile birlikte sokak sokak hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Seçim gününe kadar Ortahisar’da basmadık yer bırakmayacağız. Göreve seçileceğimiz günden itibaren beş yıl boyunca, 113 Meclis Üyesi Aday Adayımız ile birlikte Belediye Meclisi Üyesi seçilmişler gibi çalışacağız. Bunun sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.

GÖVDE GÖSTERİSİ

Tanıtım Toplantısı’na AK Parti MKYK Üyesi Adnan Günnar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, önceki dönem ilçe başkanları ve Cumhur İttifakı temsilcileri katılarak gövde gösterisi yapıldı.

Kaynak: Haber61

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap