SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eğitimde yol isyanı!

Eğitimde yol isyanı!

09 Mart 2018 Cuma - 11:08




Maçka yolu üzerinde bulunan sürücü eğitim alanının yolu hem sürücüleri hem eğitmenleri canından bezdirdi öyle ki bozuk yol nedeniyle ehliyet sınavında





SORUN YAŞANIYOR

Trabzon’daki sürücü kursları, Ortahisar İlçesine bağlı Akoluk mevkiindeki eğitim güzergahının yolunun bozuk olması nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Yolun geniş çaplı tahribata uğramasından dolayı, sürücü adayları ehliyet sınavından geçemiyor ya da eğitim süresince sorun yaşıyor. Yolun bozulmasına neden olarak ağır tonajlı araçların tartım istasyonuna girmemek için bu yolu tercih etmesi gösteriliyor.

MADDİ MANEVİ ZORLUK

Yetkilileri göreve davet eden sürücü kursu eğitmenleri, denetimden kaçan araçların hem güvenlik sorunu oluşturduğunu hem de sürücü adaylarının emeklerinin heba olmasına neden olduklarını kaydettiler. Yolun eğitime uygun olmayan haliyle sorun teşkil ettiğini söyleyen eğitmenler, bir an önce düzeltilmesini talep ettiler. Sürücü adayları ise sınavdan kalmanın yanında maddi, manevi zorluk yaşadıklarını belirttiler.

Neslihan YILDIZ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap