SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eczane teknisyenleri Trabzon’da tek yürek

Eczane teknisyenleri Trabzon’da tek yürek

07 Haziran 2022 Salı - 14:05




Federasyon öncülüğünde Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda eczane teknisyenleri tek yürek oldu





Trabzon’da büyük buluşma… Geçtiğimiz hafta Karadeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu öncülüğünde Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği’nin ev sahipliğinde Yomra ilçesinde bulunan Mercure Hotel’de ‘buluşma’ organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Türkiye'de bulunan Eczane Teknisyenleri Konfederasyon yönetimi, yöneticileri, dernek başkanları, Karadeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Sait Çolak, Ecz. Çetin Kansız, Selçuk Ecza Trabzon Şube Müdürü Yusuf Kutlu katıldı. Toplantının ardından organizasyonda emeği geçen Karadeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Sait Çolak’a, Ayhan Namlı'ya M.Devrim Erzincan'a Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Başkan Yönetim Kurulu ve Kadın Kollarına’na teşekkür edildi.

ÜRETİM VURGUSU

Karadeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Sait Çolak, bölgeler arasındaki toplantıların sorunların çözümü için yararlı geçmesini beklediklerini belirterek, "Yarınlarımıza ilişkin kaygılarımızın tartışıldığı, ortak aklın öncülüğünde geleceğimize ilişkin kararların alınması adına önemli bir toplantı. Sorunlarımızın çözümünü içeren yeni projeler üretmeliyiz. Daha büyük düşünerek kalıcı ve uzun vadeli projeler hayata geçirme hedefinde olmalıyız. Mesleğimizin ve meslek örgütümüzün asıl ihtiyacı bunlardır" diye konuştu. Toplantının ardından mini bir şehir turu yapıldıktan sonra müzik eşliğinde gece gala yemeği düzenlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap