SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Dükkanı boşalttılar kamera kayıtlarını aldılar! Bu soygunu kim yaptı?

Dükkanı boşalttılar kamera kayıtlarını aldılar! Bu soygunu kim yaptı?

Karadeniz Özel

10 Aralık 2023 Pazar - 11:44




Yaşanan olayda iddiaya göre kiracısı ile anlaşamayan AVM yönetiminin emriyle buradaki görevli güvenlikçiler dükkanı boşalttılar. Alınan mallar ise kayıplara karıştı.





Trabzon’un en büyük alışveriş merkezinde yaşanan soygun olayı şaşkınlık yarattı. Kayıp 4 bin 955 adet kozmetik ürünü ile birlikte 1 adet bilgisayar, 1 adet banka pos cihazı, 2 adet kamera ve kayıt cihazı, şahsi eşyalar, muhasebe evrakları ve ticari sır niteliğinde finansal dokümanların kaybolduğu da kaydedildi. Kiosk maliyeti, ürün maliyeti  ve demirbaş maliyeti ile yaklaşık 2 milyon 298 bin TL zarar oluştuğuna da dikkat çekildi.

Uzaklaştırma Kararı Talep Edildi

Ayrıca suç duyurusunda, Gaziantepli iş kadını T.B.’nin eşi Çetin Beyaz, eşinin can güvenliğinin de tehlikede olduğu ileri sürülerek, Forum Trabzon AVM Müdürü B.Ş., G.K. ve diğer yetkililerin, AVM personelinden herhangi birinin T.B.'ye ve yakınlarına yaklaşmaları, aramaları ve herhangi şekilde taciz ve tehdit etmelerinin önlenmesi için haklarında uzaklaştırma kararı istendi.

Yaşanan hırsızlık olayını kameralardan gören firma sahibinin, Gaziantep’te olduğu için hırsızlığı şikayet etmesi için işyerindeki çalışana haber verdiği öğrenildi. Çalışanın polise başvurmasının ardından Forum AVM yetkililerinin çalışanı tehdit ettiği iddia edildi.

Bununla birlikte Forum AVM yetkililerinin yaşanan suçu örtbas etmek için hırsızlık suçunun yaşandığı işyerinin kameralarını söktüğü ve kayıtları aldığı iddia edildi.
Form AVM yönetimi ise yaşanan bu olayların ardından suskunluğunu koruması dikkat çekti.

HABER: TUĞBA ÖZTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap