SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Dolmuş durakları kalkarsa bu caddede ticaret ölür!

Dolmuş durakları kalkarsa bu caddede ticaret ölür!

07 Mart 2022 Pazartesi - 19:26




Sıra mağazalar esnaf koruma ve dayanışma derneği,Büyükşehir Belediyesi'ne böyle seslendi.





Trabzon’un Ortahisar ilçesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi yanında bulunan Havaalanı dolmuş durağının bölgeden taşınacağı söylentisi, cadde esnaflarını ayağa kaldırdı. Sıra Mağazalar Esnaf Koruma ve Dayanışma Derneği üyelerince yapılan açıklamada, konuya ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunulacağının altı çizildi. Dernek üyeleri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Havaalanı dolmuş durağının caddemizden kaldırılması demek, burada onlarca ekmek yiyen esnafın, mağdur edilmesi demektir.

BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKTİK

Pandemi nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde esnaflar olarak uzun bir müddet büyük bir sıkıntı çektik. Zaten durgun olan ve yavaş yavaş düzelmeye başlayan işlerimizi, etkileyecek bir karar alınmıştır. Bu karar, cadde esnafını, Trabzon’da yıllarca ticaret yapan insanları derinden etkileyecektir. Konuya ilişkin bizler dernek olarak üyelerimizle birlikte imza toplayım konuyu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne taşıyacağız ve karardan dönülmesi için elimizden geleni yapacağız. Belediyemizden, esnafın yanında olacak bir karar çıkmasını bekliyoruz.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap