SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Doğal gazın başında çaresiz bekliyorum

Doğal gazın başında çaresiz bekliyorum

03 Aralık 2018 Pazartesi - 12:10




Trabzon Çamoba Küme Evleri’nde bitişik nizam 6 apartmandan sadece Ercan Apartmanı’na doğal gaz bağlanıp diğer sakinlere doğal gaz verilmeyince ‘haksız





Trabzon - Ortahisar ilçesi Çamoba mevkii Küme Evleri’nin olduğu alana doğal gaz geldi. Kapılarının önüne kadar gelen doğal gazı gören mahalle sakinleri çok mutlu oldu fakat yetkililer doğal gazı sadece Ercan Apartmanı’na bağladı. Diğer mahalle sakinlerine ise doğal gaz verilmedi. Yaşanan durum şaşkınlık yaşatırken mahallede doğal gaz nedeniyle komşuluk ilişkileri bozulmaya başladı. Mağdurlardan Fatma ve Ali Şükrü Karadeniz çifti, doğal gaz sevinçlerinin kursaklarında kaldığını belirterek “Yaşadığımız mahalle ada şeklinde olup 6 binadan ibarettir. Yaklaşık 30 yıldır da belediyeye bağlı imarlı, planlı, projelidir. Bulunduğumuz alana doğal gaz geldi. Doğal gaz gelince çok sevindik. Evinde ağır hastası olan var, bizim gibi yaşlı olan var. Rahata erecek, sobadan kurtulacaktık. Fakat sadece bir binaya doğal gaz verdiler. O şanslı da Ercan apartmanı. Yol üzerindeki binalarda değil en arkadaki binaya doğal gazı verdiler” dediler.

KOMŞULUGUMUZ TEHLİKEDE

Yaşlı çift, “Ercan Apartmanı’nda ne kadar referans var ki onlara doğal gaz verdiler, bizi es geçtiler. Burası hep bitişik nizam, bize verilmemesine gerekçe gösterilecek herhangi bir sorun da yok. Biz ana caddedeyiz, bize doğal gaz yok, onlar arka caddede, onlara doğal gaz var. Burada haksızlık yaptılar. Yetkililere gidiyorum, dinleme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Yapılan haksızlık neticesinde komşuluk ilişkilerimiz de zedelendi. Onlar yakıyor gaz, bizde bir şey yok. Ayağımızın dibindeki doğal gaza hasret hasret bakıyoruz. Bu parayla olan bir şey, bize babalarının hayrını da verecek değiller” diyerek sitem ettiler.

■ Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap