SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Dirinci yetkililere seslendi! "Yol sorununa çözüm istiyoruz"

Dirinci yetkililere seslendi! "Yol sorununa çözüm istiyoruz"

21 Haziran 2023 Çarşamba - 11:19




Yol problemlerinin fazla olduğunu belirten Trabzon Kur’an Kursu Fatih Ayasofya - Dolmuş Durağı Başkanı Dirinci, “Postaneden aşağıya çok büyük problem var. Bunu emniyete bildirdiğimizde veya siyasilere bildirdiğimizde çözüm yok. Çözüm istiyoruz”dedi





Editör: Erol ÜZEN

Yol problemlerinin fazla olduğunu belirten Dirinci, “Postaneden aşağıya çok büyük problem var. Bunu emniyete bildirdiğimizde veya siyasilere bildirdiğimizde çözüm yok. Çözüm istiyoruz”dedi

Trabzon Kur’an Kursu Fatih Ayasofya - Dolmuş Durağı Başkanı Ahmet Dirinci, gazetemiz Karadeniz’e önemli açıklamalar yaptı. Durak problemlerinin, beklentilerin konuşulduğu röportajda biz sorduk Dirinci cevapladı. Dirinci “Siyasilerin tek yaptığı seçim zamanı gelip bizden oy istemek. Daha sonra ortadan kayboluyorlar. Seçim süreci bittikten sonra kendilerine ulaşmak mümkün değil. Kendilerine buradan şunu söylemek isterim, yol sıkıntımız büyük” dedi.

İşte Dirinci’nin açıklamaları:

ARA DURAK OLUNCA PROBLEM OLABİLİYOR

Kuran kursu Dolmuş Durağı, kuran kursu, Fatih, Ayasofya üç durak olarak birleşti. Üç durak da yüz yetmiş aracımız vardı. Şuan tabi ara durağız, ara durak olunca da problemler oluyor. Ama tabii bu problemleri belediye başkanımız ve cemiyet başkanımız nezlindeçözüyoruz. Belediye başkanımız ve cemiyet başkanımız bize bu konularda yardımcı oluyor.

YENİ ARAÇLARLA BERABER GİDER ARTTI

Eskiden giderimiz azdı. Şimdi yeni araçlarla beraber gider çok oldu. Çünkü bu araçların masrafları çok. bir bakıma gideyim desek en ufak bir bakım iki bin TL den aşağı değil. Bu da en küçük bakım yani. Bu araçlarla beraber bu işi yürütmek gerçekten zor yani.Eski araçlarımızın giderleri bu kadar değildi. Eski araçlarımızı yaptırıyorduk, masrafı azdı. Masrafı az olduğu zaman sıkıntı çekmiyorduk.

MESLEĞİMİZİ SEVİYORUZ

Durağımızda aşağı yukarı altmış tane şoför çalışıyor. Altmış tane sigortalı şoförümüz var.Seksen bir aracımız var. On üç tanesi takılmamış. Altmış sekiz tanesi fulden çalışıyor. Böyle bir düzenimiz var kendi içimizde kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz. Mesleğimizi seviyoruz ama bazı zorlukları beraberinde getiriyor.

GÜZEGAHIMIZ GÜZEL

Yani bizim güzergahımızda üç  tane durak var. Paylaşımlarımızda biraz sıkıntı var yani şöyle söyleyeyim size biz ara durak olduğumuzdan dolayı  biraz sıkıntı yaşıyoruz.Bu noktada bizi eziyorlar biraz maalesef. Biz ondan dolayı biraz sıkıntılıyız. Onun dışında güzergahımızda bir problemimiz yok memnunuz yolcumuzdanda şoför kadromuzdanda çok şükür.

AİLE GİBİYİZ

Araçlar arası iletişimikolaylıkla sağlıyoruz. Her duraktan arkadaşta numaralarımız karşılıklı olarak var. Burada bir aile ortamındayız. İnsanlar çoluk çocuğunu, hanımını, görmediği kadar burada çalışma arkadaşlarını görüyor.Bizler aile gibiyiz, bağlıyız birbirimize. Birimizin bir maddi sıkıntısı olsaonuhemen  çözeriz aramızda. Yardımlaşma konusunda durağımız çok iyidir.

ARABA EKSİLTMESİNİ İSTİYORUZ

Trabzon Şoförler Odası'ndan beklentilerimiz, daha önce Karagöz Meydanı'nı bize vermişti.Aynı şekilde altı ay uğraştık köprü altını da bize verdi. BizlerTrabzon Şoförler Odası'ndan bizden biraz daha araba sayısını eksiltmesini istiyoruz. Araba sayımız fazla olduğundan dolayı biraz daha araç sayımız düşsün istiyoruz. Umarız ki yardımcı olurlar.

ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Siyasilerin tek yaptığı seçim zamanı gelip bizden oy istemek. Daha sonra ortadan kayboluyorlar.Seçim süreci bittikten sonra kendilerine ulaşmak mümkün değil. Kendilerine buradan şunu söylemek isterim, bizim burada yol sıkıntımız çok fazla oluyor.Postaneden aşağıya çok büyük problem var. Bunu emniyete bildirdiğimizde veya siyasilere bildirdiğimiz zaman çözüm yok. Çözüm istiyoruz.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap