SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Değirmendere Mahallesi'nde doğalgaz isyanı

Değirmendere Mahallesi'nde doğalgaz isyanı

07 Şubat 2019 Perşembe - 11:29




Doğalgaz bağlantısının sürekli ertelendiği Değirmendere Mahallesi’nde muhtar İsmail Pekin, “Komşu mahallelerimiz doğalgaz kullanıyor, bize bağlantı ya





Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Değirmendere Mahallesi’nde doğalgaz mağduriyeti yaşanıyor. Yaklaşık 4 yıldır doğalgaz bekleyen mahalleye yılbaşı sonrası bağlantı yapılacağı sözü verilmesine karşın şimdi de önümüzdeki yıl işaret edildi. Değirmendere Mahallesi Muhtarı İsmail Pekin, her seferinde söz verildiğini fakat yerine getirilmediğini kaydederek, “Mahallelim doğalgaz gelecek diye odun, kömür almadı. Yetkililer sürekli erteleyerek bizimle dalga geçiyor” dedi.

SONRAKİ YILA ATTILAR

Doğalgazın yaklaşık 4 yıldır bağlanmasıyla ilgili çalıştıklarını fakat AKSA’nın harekete geçmediğini kaydeden muhtar Pekin, “AKSA müdürünün yanına gittiğimde mahallemize şu anda verilemeyeceği söylendi. Seçimden sonra ya da sonraki yıl yapılabileceği söylendi. Söz veriyorlar yapacağız diye. Ben de muhtar olarak mahallelime mahcup duruma düşüyorum. Yetkililerin verdiği tarihe göre mahalleliye bir tarih veriyoruz. Burası mağdur durumda” diye konuştu.

BU MU REVA GÖRÜLÜYOR?

Bütün komşu mahallelerin doğalgaz kullanmaya başladığına dikkat çeken Pekin, “Komşu mahallelerimiz Kaymaklı’ya geldi, Sanayi Mahallesi’ne geldi, Esentepe Mahallesi’ne geldi; bize gelmedi. Bizim mahallemiz üvey mi? Ortahisar’ın 85 mahallesi içinde mevcut hükümete, belediyeye en yüksek desteği veren Değirmendere Mahallesi’ne bu mu reva görülüyor?” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap