SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon İl Başkanı Bak’tan Büyükşehir adayı için flaş açıklama: Kimse aday olmazsa görev Suiçmez’in!

CHP Trabzon İl Başkanı Bak’tan Büyükşehir adayı için flaş açıklama: Kimse aday olmazsa görev Suiçmez’in!

15 Aralık 2023 Cuma - 09:34




CHP Trabzon’da gözler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kimin olacağına çevrilirken il başkanı Mustafa Bak konuyla ilgili olarak “Kimse aday olmazsa Sibel hanım olabilir” dedi.





BANA GELMEDEN…

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Bak, “Ali ağabeyin ismi gündemde. 2 tane daha isim var. Bunlardan biri muhakkak adayımız olacak.  Mustafa Bak noktasına bu iş gelmeden adaylarımızla görüşüp bu işi çözeceğiz” dedi.

SİBEL HANIM OLABİLİR

CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez’in de Büyükşehir’e aday gösterebileceğini de ifade eden Bak “Benden önce çok kıymetli vekilimiz var. Sibel Hanım ile de görüşüyoruz. Belki Genel Merkezimiz Sibel hanıma görev verecektir. Bu yüzden süreci doğru yönetmek gerekir. Onun için bana sıra geleceğini düşünmüyorum. Benden önce Sibel hanımda olabilir” diye konuştu.

HABER: HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap