SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP İl Başkanı Hacısalioğlu’na Genel Merkez Yeşil Işık Yaktı!.. 26 Aralık’ta İstifa Edecek

CHP İl Başkanı Hacısalioğlu’na Genel Merkez Yeşil Işık Yaktı!.. 26 Aralık’ta İstifa Edecek

Karadeniz Özel

19 Aralık 2022 Pazartesi - 10:00




Milletvekili aday adayı olacağı konuşulan Hacısalioğlu’nun genel merkezin ağır toplarıyla görüştüğü ve adaylık için istifa kararı aldığı bilgisine ulaşıldı…





ANKARA’YA GİTTİ

2023 seçimlerinde CHP’den Trabzon milletvekili aday adayı olacağı konuşulan İl Başkanı Ömer Hacısalioğlu, süreçte son aşamaya geldi. Geçtiğimiz hafta Ankara’ya giden ve genel merkezin üst düzey isimleriyle istişare ettiği bilgisine ulaşılan Hacısalioğlu, il başkanlığını bırakıyor.

KARARINI İLETECEK

CHP Genel Merkezi’nin, 22 Kasım’da il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgede, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının istifa dilekçelerini 5 Aralık ile 26 Aralık tarihleri arasında parti genel sekreterliğine iletmeleri istenmişti. Hacısalihoğlu istifasını son gün sunacak.

YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

İl Başkanlığı görevinden istifa edip, m.vekili aday adayı olacağı kesinleşen Ömer Hacısalioğlu’nun ardından yeni il başkanın kim olacağı da büyük merak konusu… İddiaya göre il başkanlığı için İl Sekreteri Nuran Aşçı Demiröz ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Recep Arslantürk’ün adı geçiyor.

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap