SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Cezaevinden kaçtı isyan etti!

Cezaevinden kaçtı isyan etti!

01 Mart 2018 Perşembe - 11:34




Akçaabat Cezaevi’nden firar eden Mustafa Serdar, jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Serdar, yakalanmadan önce cezaevindeki sorunlara isyan etti.





OPERASYONLA YAKALANDI

■ Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki cezaevinden 6 ay önce firar eden Mustafa Serdar dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan dolayı hapis yatarken firar etmeyi başaran Serdar’ın aylarca köyünde kaldığı ve zaman zaman kent merkezine indiği belirlendi.

İNSAN GİBİ DAVRANSINLAR

■ Yakalanmadan önce gazetemize ulaşan ve Akçaabat Cezaevi’ndeki bir kişiyle tartıştığı için firar ettiğini belirten Serdar, “Benim adalete karşı boynum kıldan incedir. Ancak savcılık makamlarımız Akçaabat Cezaevi’ni incelemeye almalıdırlar. Hiçbir mahkûm isteyerek buralara gelmiyor.  Bizlere insan gibi davransınlar” dedi.

HER YER YATAK DOLDU


■ Mahkumların üst üste yattığını belirten Serdar, “10 kişilik koğuşlarda 25-30 kişi kalıyor. Banyo, koridor ve yemekhaneler yatak doldu. Doğru dürüst banyo bile yapamıyoruz. FETÖ ve PKK’lılar bile bizden daha rahat bir şekilde mahkumiyetlerini yaşıyorlar. Hatalarımızın cezasını insan gibi çekmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap