SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir'in 2019 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi

Büyükşehir'in 2019 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi

11 Haziran 2020 Perşembe - 16:12




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantılarının 2’nci oturumu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.





Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında açılış konuşmaları sonrası 2019 yılı Faaliyet Raporu müzakere edildi. Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından 2019 yılı Faaliyet Raporu’nun yeterliliği oy birliği ile kabul edildi.
 
Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, 2019 yılı Faaliyet Raporu’nun yeterli görülmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve belediye yönetimi adına meclis üyelerine teşekkür etti. Ataman, daha yaşanılabilir bir Trabzon için birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Meclis toplantısında daha sonra 2019 yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesine geçildi. Toplantı, 2019 yılı Bütçe Kesin Hesabının oy birliği ile onaylanmasının ardından sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap