SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu Kez Kaçamadı Arsin'de Yakalandı

Bu Kez Kaçamadı Arsin'de Yakalandı

02 Mart 2024 Cumartesi - 12:39




Hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, bölgenin coğrafi yapısı ve hava koşullarından faydalanarak peşine düşen jandarmadan daha önce defalarca kaçmayı başaran şahıs bu kez yakayı ele verdi.





Alınan bilgiye göre, Trabzon'un Arsin ilçesi Güneyce mahallesinde çeşitli suçlardan hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunması nedeniyle bir yıldır yakalanmamak için taktikler geliştiren A.Y. (44) bu defa Jandarma’nın JASAT timlerinden kaçamadı. Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri A.Y.’nin belirledikleri adresine şüphe uyandırmamak adına mahalleden araç temin ederek operasyon düzenledi. Bu sefer hazırlıksız yakalanarak jandarmayı ansızın karşısında gören A.Y., bulunduğu evin ikinci katından atlayarak orman içinde izini kaybettirmeye çalışsa da jandarmaya yakalandı. Cezaevine girmeden önce hastaneye götürülen A.Y.’nin, atladığı sırada belinin kırıldığı tespit edilerek Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan A.Y.’nin mahkum koğuşunda tedavisine devam ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap