SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu eğlenmek değil katil olmaktır

Bu eğlenmek değil katil olmaktır

28 Şubat 2022 Pazartesi - 12:13




Maçka’da rastgele havaya açılan ateş az daha iki küçük canı yaralayacaktı. Yorgun kurşunun evin çatısından girip oyun oynayan iki çocuğunun arasına düştüğünü söyleyen Erol Çolak, “Bu olay ilk değil” dedi





Trabzon’un Maçka ilçesi Barışlı Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir olay yaşandı. Mahalle sakinlerinden Erol Çolak, öğle saatlerinde evine çatından giren yorgun kurşun yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Rastgele havaya açılan ateş sonucu mermi, evin tavanını delerek oyun oynayan iki küçük çocuğun ortasına düştü. Şans eseri çocukların burnu bile kanamazken, baba Erol Çolak duruma tepki gösterdi.

BU İŞLERE ARTIK SON VERİN!

Bu durumun Maçka’da ilk olma- dığını ve sık sık yaşandığını söyleyen Çolak, “Sağdan soldan mermi atılıyor ve nereden atıldığı belli olmuyor. Atılan mermi evin çatısını delip iki çocuğumun tam ortasına düştü. İnsanların hayatlarını karartmadan bu işlere son verilmesini istiyorum. Önlem alınması için illaki birilerinin yaralanması veya ölmesi mi gerekiyor? Allah korusun o mermi çocuklarıma denk gelseydi çok vahim şeyler olabilirdi. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmasını istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap