SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Boks camiası tek yumruk!

Boks camiası tek yumruk!

Karadeniz Özel

09 Haziran 2020 Salı - 12:36




Selçuk Aydın, Boks Federasyonu Başkanlığı’na aday olmak için düğmeye bastı.





Çok sayıda iş ve spor dünyasından önemli ismin katılımıyla Zorlu Grand Otel’de istişare toplantısı yapıldı. Katılımının fazla olduğu toplantıda boks camiası adeta tek yumruk oldu

Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Sıklet Boks şampiyonluğunu elde eden Trabzon’un yetiştirdiği efsane boksör Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’na aday olmak için harekete geçti. 1983 Akçaabat doğumlu olan şampiyon boksör, önceki gün Zorlu Grand Otel’de boks camiasının ileri gelenleriyle bir araya gerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çok sayıda önemli ismin katıldığı toplantıda Selçuk Aydın, önemli bir kesimin gücünü alarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Selçuk Aydın’ın önderliğinde hem spor hem de iş hayatından yoğun ilginin olduğu toplantıya Suat Hekimoğlu, antrenörler ve efsane boksörlerden Davut Çınarlar, Bülent Ulusoy, Altar Kalkışım, Yalçın Aydın, Rasim Bekar, Mustafa Durmuşoğlu, Arif Boz, Erhan Şentürk, Hayrettin Kofoğlu, Hasan Bala, Ümit İskefiyeli, Okan Ayvaz, Temel Kaynar, Ertan Şanlı, Gökhan Çevik, Resul Yıldız, Murat Özdemir, Engin Uzun, Mehmet Değirmenci, Murat Değirmenci, Kerem Resuloğlu, Evren Işık katıldı.

‘Yanındayım kardeşim’

TRABZONSPOR’UN Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Selçuk Aydın’a destek verdi. İşte Doğan’ın paylaşımı; “Değerli kardeşim ve hemşerim, Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, bir dönem Boks Milli Takımımızın da kaptanlığını yapan Selçuk Aydın, Boks Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu. Tüm kalbimle yanındayım kardeşim. Başarılar diliyorum.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap