SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Biz çarpıtmadık, siz dediniz biz yazdık! Hangisi yalan?

Biz çarpıtmadık, siz dediniz biz yazdık! Hangisi yalan?

Karadeniz Özel

16 Kasım 2021 Salı - 11:28




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Atatürk Köşkü’nde ki eşyaların asıllarına uygun olmadığını açıkladı, sonra basını haberi çarpıtmakla suçladı, bizde yardımcı olmak adına açıklamalarını sıraladık





VARAN 1

Tarih 03.11.2021, 61 Saat internet sitesi Başkan Zorluoğlu: “O mobilyalar nereden gelmiş bilmiyorum. Bir kısmının uzaktan yakından orayla alakası yok. Sanki yıllar içinde birileri getirmiş her tarafına bir şey asmış gibi.”

VARAN 2

Tarih 10.11.2021, Demirören Haber Ajansı Başkan Zorluoğlu: “Birçoğu zamanla değiştirilen, bazıları ise yakın zamanda konulan eşyaların aslına uygun olmadığının belirtildiği raporda köşkün tarihi dokudan uzaklaştığına yer verildi.”



VARAN 3

Tarih 13.11.2021, Anadolu Ajansı Başkan Zorluoğlu: “Atatürk Köşkü Restorasyon Projesi'nin, her kesim tarafından takdirle karşılandığını ancak bazı sözlerinin basın yayın organları tarafından çarpıtılmak istendiğini belirtti.”

SONUÇ

Şehrin idari amirinin açıklamalarını referans kabul edip, ‘eşyaların asıllarının nerede olduğunu’ sorguladığımız için ‘haberi çarpıtmakla’ suçlanmak abesle iştigaldir. Bir önceki söylediklerinin tam aksi yönünde açıklama yapmak talihsizliktir. İşini hakkıyla yapanları töhmet altında bırakmak ise haber takibini yapamayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın birimi ve başındaki kişinin basiretsizliğidir.

Karadeniz Özel // Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap