SON DAKİKA



Haber > Trabzon > BİR TARİHE VEDA

BİR TARİHE VEDA

11 Nisan 2018 Çarşamba - 11:29




19 Mayıs Spor Salonu’nda görev yapanlar dün bir araya gelerek tarihi mabede veda ettiler.





19 Mayıs Spor Salonu’nda dün eski günler yad edildi. Kentsel dönüşüm itibariyle spor faaliyetlerine son verilen 19 Mayıs Spor Salonu’nda dün geçmişte burada görev yapan çalışanlar bir araya geldi. Eski İl Müdürlerinin yanı sıra, şube müdürleri ve çalışanlar biraraya gelerek 19 Mayıs Spor Salonu’na veda etti.

19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Şube Müdürü Osman Arz, 1965-1966 yılında faaliyete geçen salona artık veda ettiklerini söyledi. Arz, “Üniversite oyunlarıyla açılan salonumuzda hepimizin hatıraları var. Ondan dolayı bir araya gelerek duygularımızı paylaşmak istedik. Yıllarca hepimiz bu mekanda tatlı ve acı bir çok anı yaşadık” dedi.

19 Mayıs Spor Salonu’nun bir çok önemli müsabakaya ev sahipliği yaptığını belirten Arz, “Bu salon geçmişte sayısız Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra çeşitli branşlarda Avrupa şampiyonluklarına ev sahipliği etti. Sportif anlamda çok büyük maçlara sahne oldu. Artık bu tarihi mabede veda ediyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap