SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bilal Akcelep "Hayat pahalılığı aldı başını gitti"

Bilal Akcelep "Hayat pahalılığı aldı başını gitti"

22 Ekim 2021 Cuma - 11:16




Sol Parti Trabzon İl Başkanı Bilal Akcelep iktidarın ekonomi politikasını eleştirerek, “Ekonomi dikiş tutmuyor. TL tarihin en büyük değer kaybını yaşıyor. Evde tencere kaynamıyor” dedi





Sol Parti Trabzon İl Başkanı Recep Akcelep, basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.  Akcelep, yaptığı açıklamada iktidarın yanlış politikaları sonucu ekonominin kötü olduğunu, vatandaşın evinde tencere kaynatamadığını belirtti.
Akcelep, şunları söyledi: “Ekonomi dikiş tutmuyor. TL tarihin en büyük değer kaybını yaşıyor. Krizin faturasını ise halk ödüyor. Yeni zam ve vergilerle hayat pahalılığı aldı başını gitti. Tenceremiz kaynamıyor. Köylü fındıkta, çayda emeğinin karşılığını alamıyor. Herkese iş, aş, insanca yaşanabilir bir ücretin güvence altında alındığı emek egemen bir düzen için, Emekçilerin laik, bağımsız, devrimci demokratik Cumhuriyet’ini kurmak için SOL'da birleşelim.”
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap