SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Basketbol’dan Altın madalya’ya

Basketbol’dan Altın madalya’ya

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:43




Sporculuk kariyerine basketbol oynayarak başlayan Trabzonlu Havvanur Kethuda boksta tarihi bir başarıya imza attı.





TRABZON Hacıkasım mevkiinde yer alan Yıldız Boks Spor Kulübü’nün henüz 6 aylık sporcusu olan Kethuda, müthiş bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttı.  Kısa bir süre öncesine kadar Bordo Mavi Basket takımında basketbol oynayan ancak içinde kalan boks yapma isteğini Yıldız Boks Spor Kulübü başkanı Tufan Uzlu ve antrenörü Resul Yıldız’ın girişimleriyle sonuçlandıran sporcu, kısa sürede sıkı bir çalışma ile açık kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

KULÜP Başkanı Tufan Uzlu ve antrenörü Resul Yıldız “Havvanur’un sporcu olması bizim için bir avantajdı. Evet basketbolcuydu ama içinde de boksör saklıyordu. Romanya’da müthiş maçlar oynadı. Yeteneğinden zaten şüphemiz yoktu. Kısa sürede yaptığı sıçrama kendisi adına olduğu kadar ülkemiz adına da büyük bir başarıdır. Havvanur’un adını bundan sonra daha sık duyacağımıza inanıyoruz. Bu Milli gururu bizlere yaşattığı için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap