SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Yılmaz, sağlık turizminde üç milyar dolarlık gelire dikkat çekti, iddialı konuştu: Hedefimiz 2023’ü rekor seviyede kapatmak!

Başkan Yılmaz, sağlık turizminde üç milyar dolarlık gelire dikkat çekti, iddialı konuştu: Hedefimiz 2023’ü rekor seviyede kapatmak!

25 Nisan 2023 Salı - 11:27




Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, “2023’te ise sağlık turizminde rekor bir seviye yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.





GELİR DAHA FAZLA YÜKSELECEK

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, “Doğu Karadeniz bölgesinde sağlık turizmi yetki belgesine sahip kurum ve kuruluşların pazarlama yeteneklerinin geliştirilmesi” projesinin açılışında konuştu, sağlık turizminin gelirinin daha da yükseleceğinin mesajını verdi.

KURULUŞLAR HAREKETE GEÇMELİ

Başkan Yılmaz, “2019 yılında üç milyar dolarlık gelirle rekor kırmıştık. 2020’de pandemiden dolayı az da olsa bir düşüş yaşandı. 2023’te ise sağlık turizminde rekor bir seviye yakalayacağımıza inanıyorum. Fakat artık Doğu Karadeniz bölgesindeki sağlık kuruluşlarının harekete geçmesi gerek” dedi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap