SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç'ten Kurban Bayramı öncesi işçilere sevindiren haber

Başkan Genç'ten Kurban Bayramı öncesi işçilere sevindiren haber

21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:47




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Orbel işçilerinin bayram ikramiyeleri konusunda açıklama yaptı.





Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Orbel işçilerinin 15 günlük ikramiyelerinin 23 Haziran Cuma Günü işçilerin hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Başkan Genç, Hizmet-İş Sendikasıyla 2 Mart 2023 tarihinde yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında Orbel işçilerine haziran ve aralık aylarında 15’er gün olmak üzere toplamda 30 günlük ikramiye verilmesine yönelik madde gereğince ikramiyenin haziran ayına mahsus kısmının Kurban Bayramı öncesinde işçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

“İŞÇİLERİMİZİN ÖZLÜK HAKLARI İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Konuyla ilgili olarak Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şubesi Başkanı Şevket Çelik ile görüşen Başkan Genç, Kurban Bayramı öncesinde 15 günlük haziran ayı ikramiyesinin Orbel bünyesinde çalışan işçilerimizin hesaplarına yatırılacağını belirtti.

Her zaman işçinin alın terini önemsediğine vurgu yapan Genç, “İşçilerimize karşı yükümlülüklerimizi harfiyen yerine getiriyoruz. Özellikle işçilerimizin özlük haklarının geliştirilmesi ve işçilerimin refahının artması için azami derecede gayret gösteriyoruz. Kurban Bayramı öncesinde de Orbel işçilerimizin haziran ayı ikramiyelerini hesaplarına yatıracağız. Şimdiden bütün işçilerimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah mübarek Kurban Bayramı’nı da bütün personelimiz ve bütün işçilerimizle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde idrak edeceğiz.” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap