SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Ekim'den Akçaabat esnafına ziyaret

Başkan Ekim'den Akçaabat esnafına ziyaret

20 Aralık 2023 Çarşamba - 12:23




Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat'ta esnafı ziyaret etti.





Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat esnafını ziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra her kesimden vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor.

baskan-ekimden-akcaabat-esnafina-ziyaret.webp

Esnaf ziyaretleri, öğrenci buluşmaları, site ziyaretleri ve söyleşiler gibi birçok farklı programla vatandaşlarla buluşan Başkan Ekim, Akçaabatlılardan tam not alıyor.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Ekim, Akçaabat esnafının istek ve taleplerini tek tek not edip çözüme kavuşturmak için gerekli talimatları veriyor.


baskan-ekimden-akcaabat-esnafina-ziyaret-001.webp

HEP BİRLİKTE HER ZAMAN EN İLERİYE

Akçaabat esnafıyla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akıl akıldan üstündür; ortak akıl her şeyden üstündür düsturuyla yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle hasbihal ediyor; fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tüm hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın isteklerini, taleplerini ve önerilerini yerinde dinliyor, not ediyor ve çözüme kavuşturmak için gereken çalışmaları yapıyoruz. Aynı zamanda da ilçemize değer katan projelerimizi ve ilçemizdeki diğer çalışmaları hemşehrilerimizle paylaşarak onların görüşlerini alıyoruz.

baskan-ekimden-akcaabat-esnafina-ziyaret-002.webp

Bizim için Akçaabat’ımızın yaşam kalitesi yüksek bir kent olması kadar Akçaabatlılarımızın şehrimizde mutlu yaşaması da önemlidir. Akçaabat’ımızda, şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak adına büyük küçük herkes elini taşın altına koymuştur. Şehrimizde böylesine güçlü bir birlikteliğin olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor; çalışma azmimizi kamçılıyor. Biliyoruz ki el ele verince aşılamayacak hiçbir sınır yoktur. Her zaman el ele ve birlikte olmayı ve daima ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Akçaabat’ımız için en iyi olanın peşinden yılmadan koşuyoruz. Bu yolda gücümüzü kıymetli hemşehrilerimizden alıyoruz.” dedi.


baskan-ekimden-akcaabat-esnafina-ziyaret-003.webp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap