SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Ekim Vakıfbank Genel Müdürü'ne başarılar diledi

Başkan Ekim Vakıfbank Genel Müdürü'ne başarılar diledi

04 Ağustos 2023 Cuma - 12:52




Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeniden Vakıfbank Genel Müdürü olan Abdi Serdar Üstünsalih'e başarılar diledi.





Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında yeniden Genel Müdürlük görevine layık görülen Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e görevinde muvaffakiyetler diledi.

Başkan Ekim'den  Vakıfbank Genel Müdürü'ne ziyaret

Görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sözlerine şöyle devam etti; “Akçaabat aşığı, hemşehrimiz Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, yaptığı gayretli ve başarılı çalışmalarla hem ülkemize hem de ilçemize önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Kendisi, Akçaabat’ımızda hayata geçirdiğimiz birçok projenin gönüllü destekçisi olmuş vefakar hemşehrimizdir. Böylesine önemli bir görevi Akçaabatlı hemşehrimizin üstlenmesi ve başarıyla devam ettirmesi hem Akçaabat’ımız için hem de bizler için gurur vericidir. Yakinen tanıdığım kıymetli hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih, ülkemiz için var gücüyle çalışan, üreten ve bir ferdi olduğu aziz milletimize ilk günkü heves ve azimle hizmet eden biridir. 2 Ağustos 2023’te yapılan Vakıfbank Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Müdürlük görevine yeniden seçilen hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih başta olmak üzere Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni Yönetim Kurulunu tebrik ediyor; ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca ilçemize yaptığı katkılardan dolayın Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap