SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Bıyık'tan Valilikte yapılan toplantıya eleştiri "Toplantılardan dışlanmamız doğru değil"

Başkan Bıyık'tan Valilikte yapılan toplantıya eleştiri "Toplantılardan dışlanmamız doğru değil"

11 Eylül 2023 Pazartesi - 14:57




Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinin Eylül ayı meclis toplantıları başladı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantıları başladı. Toplantının ilk gününde geçtiğimiz günlerde Trabzon valiliğinde yapılan ve Ulaştırma ve altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gündeme geldi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık toplantıya çağırılmamasını eleştirerek "Bu tarz toplantılardan dışlanmanın doğru olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Bıyık "Geçtiğimiz hafta içerisinde valilikte yapılan il koordinasyon kurulu toplantısı olduğunu duydum. Yomra Belediye Başkanı sıfatıyla davet edilmedim. Bu toplantılara davet edilmiyoruz. Valilikte yapılan toplantı olduğundan siyasi olduğunu düşünmüyorum. AK parti binasında yapılsaydı böyle bir talebim olmazdı. Valilikte belediye başkanlarımın davet edildiği toplantı olduğunu duymak üzdü.

İlçemizde okul sorunlarımız vardı burada dile getirildi mi? Yomra’daki emniyet müdürlüğünün durumunu dile getirdi mi? Bize ilçemizin sorunları ile ilgili danışan olmuyor, ne de toplantıya davet eden oluyor. Vatandaş tarafından seçilen biri olarak bu tarz toplantılardan dışlanmanın doğru olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise cevaben "Yomra Belediye Başkanımızın durumu not ettik buranın konusu olmadığı için geçiyoruz" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap