SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Aydın Sahurunu Meyve ve Sebze Halinde Yaptı

Aydın Sahurunu Meyve ve Sebze Halinde Yaptı

18 Mart 2024 Pazartesi - 09:53




Aydın, sahuru meyve ve sebze toptancıları ile birlikte yapıp mesajını verdi:





Ak Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, sahuru meyve ve sebze toptancıları ile birlikte yapıp mesajını verdi: 

BİZ ‘HAL’DEN ANLARIZ!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, Trabzon Meyve ve Sebze Toptancılar Hali’nde esnafı ziyaret ederek sahur yaptı, talep ve önerileri dinledi. Aydın, 31 Mart seçiminin ardından göreve geldiğinde hep birlikte istişare halinde, sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. 



EN HIZLI KATKI SUNULACAK

Aydın, “Şehrimizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırma noktasında gelecek makul tüm fikirlere açığız. Ziyaretlerimizde aldığımız talepleri değerlendirip, çözüm bulma noktasında girişimlerimizi gerçekleştiriyoruz. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde ortak akılla ilçemize en hızlı şekilde katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı. 

EL ELE VERECEĞİZ

Aydın şöyle devam etti: “El ele verip ilçemize hizmet edeceğiz. Ortahisar’da hizmet zincirini güçlendirmek için çalışacağız. Esnafımızın halinden biz iyi anlarız, yaşanabilecek sıkıntılar olduğunda bunları istişare ile ortadan kaldıracağız. Bundan önceki süreçte Ortahisar Belediyesi’nde yükselen hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartmak istiyoruz. Trabzon’a çok faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


TAM KADRO ZİYARET

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi de Trabzon Meyve ve Sebze Toptancılar Hali’ne gerçekleştirilen ziyarette yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap