SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne…

Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne…

16 Mart 2024 Cumartesi - 12:38




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.





31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren Aydın, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, seçimin ardından göreve gelip koltuğa oturduğunda omuzlarında hissedeceği sorumluluğun farkında olduğunu dile getirdi.

TÜM MAHALLELERDE BİR İZİMİZ VAR

Aydın, tüm mahallelerde geçmişten kalan bir izinin olduğunun altını çizerken Bahçecik Mahallesi’nde önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti. Aydın, “Şehrin gelişimi ile birlikte merkezi alanda sıkışan cezaevinin yerini yeniden Büyükşehir Belediyemizle birlikte projelendirileceğiz. Bu alan kültür, sanat ve spora hizmet edecek donatılarla şehre kazandırılacak.” açıklamasında bulundu. 



ŞEHRİMİZE KATKI  SUNMA AMACINDAYIZ

Vatandaşların hayat bulmasını istediği projeleri önemsediğini belirten Aydın, “Ortahisar ilçemizde halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerine önem vereceğiz. Ortahisar’ın içinden yetişen, teknik eleman bir isim olarak ilçemize ve şehrimize katkı sunma amacındayız. Ortahisar Belediyemizde Ahmet Metin Genç Başkanımızın yaptığı başarılı hizmetlerin devamını sürdüreceğiz. 31 Mart’ın ardından Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek takdir görecek projeleri hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap