SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akşener Trabzon'dan Seslendi: Tutun Elimden Muhalefet Nasıl Yapılır Göstereyim

Akşener Trabzon'dan Seslendi: Tutun Elimden Muhalefet Nasıl Yapılır Göstereyim

19 Mart 2024 Salı - 10:03




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon'da ilçe ziyaretlerinde bulundu





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.

 Şalpazarı, Beşikdüzü ve Yomra ilçelerinde saha ziyaretleri yapan Meral Akşener burada teşkilatlarlada buluşma fırsatı buldu. Seçim çalışmalarını yeride inceleyen Akşener'e kendisini bekleyen yoğun kalabalığa seslenirken önemli mesajlar verdi.



ELİMDEN TUTUN MUHALEFET NASIL YAPILIR GÖSTEREYİM


Akşener, Trabzon'da seçmenden destek istedi: 'Tutun elimi, muhalefet nasıl yapılırmış görün' dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akşener'e İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın,  TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, İstanbul Milletvekili Burak Akburak Kurucular Kurulu üyesi Ali Sağır, Genel İdare Kurulu üyesi Orkun Kanber, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammet Erkan ve Fuat Gözaçan eşlik etti.



ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇIKARACAKSIN

Emeklilere yönelik çağrısını yineleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Akşener, "10 bin lira emekli maaşı ile 5 bin lira kira veren bir insan geçinemez. Dolayısıyla Sayın Erdoğan'a diyorum ki; her şey iki dudağının arasında. Emeklilere bu bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. Emeklilere 11 bin lira seyyanen zam yapacaksın. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracaksın" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap