SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat'ta Başkan Ekim'den balıkçılara 'Rastgele' mesajı

Akçaabat'ta Başkan Ekim'den balıkçılara 'Rastgele' mesajı

31 Ağustos 2023 Perşembe - 14:37




Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, denizlerde sona erecek olan av yasağı için balıkçılarla ilgili mesaj yayımladı.





1 Eylül’de denizlerde av yasağının sona ermesiyle yeni av sezonunu ‘vira bismillah’ diyerek açan balıkçılarla ilgili mesaj yayınladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yayınladığı mesajda, “Bu yıl balık avı sezonunun bir önceki yıla nazaran daha güzel daha bereketli ve daha sağlıklı geçmesini ümit ediyoruz. Denizlerimizdeki bereketi vatandaşlarımızın sofrasına ulaştıran eller dert görmesin.” dedi.

Akçaabat'ta Başkan Ekim'den balıkçılara 'Rastgele' mesajı

BOL VE BEREKETLİ BİR SEZON DİLİYORUM

Emek ve alın teri ile gece gündüz demeden evinin rızkını arayan tüm balıkçılar için balık av sezonunun bereketli ve bol kazançlı bir sezon olmasını temenni eden Başkan Ekim, “Balıkçılık erkenden yola düşerek, zor şartlarında evinin ekmeğini aramaktır. Emektir; alın teridir; helal rızıktır. Akçaabat’ımızın taşı da toprağı da denizi de bereketle doludur. Ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımız 1 Eylül’de vira Bismillah diyecekler. 2023 balık av sezonunun herkes açısından bol kazançlı ve bereketli bir sezon olmasını diliyorum. Tüm balıkçılarımıza rastgele diyorum.” Dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap