SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabatlı Yunus Sevim yetkililere böyle sitem etti: 10 yol verdim 1 yol alamadım!

Akçaabatlı Yunus Sevim yetkililere böyle sitem etti: 10 yol verdim 1 yol alamadım!

Karadeniz Özel

22 Şubat 2024 Perşembe - 10:47




Verilen sözlerin tutulmadığını söyleyen vatandaş, ilgililerden 100 metrelik bir yol istediğini belirtti





Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Akçakale beldesi, Gökçekaya köyünde bir vatandaş kendisinin mağdur edildiğini ve darp edildiğini dile getirdi. Yaklaşık 500 haneden oluşan Gökçekaya köyü nüfusuna kayıtlı Yunus Sevim, daha önce kendi arazisinden mahalleye yol verdiğini ancak mahalleli tarafından kendisine yol verilmediğini iddia etti.



TEHDİT EDİLDİM

Sahilden dört kilometre yukarıda yer alan köyde, yol sorunu üzerine kendisinin defalarca kez tehdit edilip darp edildiğini söyleyen Sevim, yetkililerden yardım istedi. Kapısına yol istediğinin altını çizen Sevim, konuyla ilgili olarak yetkililerin ve ilgili mercilerin bu mağduriyeti çözme noktasında çaba göstermesi gerektiğini belirtti.



GİTMEDİĞİM KAPI KALMADI

Sevim, yaptığı açıklamada, “Ben 10 arazimden mahalle için yol geçmesine müsaade ettim. Fakat şimdi bana yol vermiyorlar. Ben yol istiyorum. Gitmediğim kapı kalmadı. Yalnızca 100 metrelik bir yol istiyorum. Buraya kepçe gelse 1 saatte yapar bunu ama yapmıyorlar. Kapıma yol istiyorum, bana verilen sözlerin artık tutulmasını talep ediyorum“ diye konuştu.

HABER: TUĞBA ÖZTÜRK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap