SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Akçaabat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül 2023 Salı - 12:17




19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.





19 Eylül Gaziler Günü, Akçaabat'ta düzenlenen törenle kutlandı.

Akçaabat Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, idari birim amirleri, ile gaziler ve onların yakınları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Çelenk Sunma Töreni; Akçaabat Kaymakamlığı’nın ve Akçaabat Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Çavuş Ayşe Ay yaptı. Ardından Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerinden Halide Nusret Zorlutuna 19 Eylül Gaziler Günü için bir şiir seslendirdi.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri ve gaziler kahvaltıda bir araya geldi.

Akçaabat’ta 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap