SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de Zengin’e tepki gösterdi! ''Saygısız''

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de Zengin’e tepki gösterdi! ''Saygısız''

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 15:47




19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayanlara sosyal medyadan “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadelerini kullanan ve büyük tepki çeken Doktor Ahmet Yaşar Zengin hakkında AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de Zengin’e sert tepki gösterdi.





Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Onkoloji uzmanı olarak görev yapan Doktor Ahmet Yaşar Zengin, sosyal medya hesabı üzerinden 19 Mayıs’ı kutlayanlara ilişkin, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” paylaşımını yapmasına tepki gösteren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Sivil toplum Kuruluşu başkanlığı yapan, doktorluk gibi ulvi bir mesleği icra edenlerin sözlerine dikkat etmesi gerekir. Kesinlikle ve neresinden bakarsanız bakın böyle bir ifade kullanılamaz ve kabul edilemezdir. Bu saygısızlığı tasvip etmiyorum. Bu tip söylemlerle Trabzon’a, milletimize ve ülkemize saygısızlık yapma hakkı hiç kimsede yoktur” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap