SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç; ''Kulüpler Birliği Başkanlığını Ahmet Ağaoğlu’na verecekler, şampiyonluğu başka tarafa…''

Ahmet Metin Genç; ''Kulüpler Birliği Başkanlığını Ahmet Ağaoğlu’na verecekler, şampiyonluğu başka tarafa…''

03 Kasım 2019 Pazar - 14:47




Trabzonspor - Göztepe maçının yankıları sürüyor.. Bu iddia çok konuşulacak...





Trabzonspor Göztepe maçı sonrası birçok iddia ortaya atıldı. Birçok şey söylendi. Ama bu başka..

İddianın sahibi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç. Diyor ki; “Kulüpler Birliği Başkanlığını Ahmet Ağaoğlu’na verecekler, şampiyonluğu başka tarafa…”
İşte o iddiasının tamamı; “Belli ki Kulüpler Birliği Başkanlığını Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na, Şampiyonluğu başka tarafa vermek üzere plan yapılmış. Sn. Başkana çağrımdır; Bu unvanla tepki veremezsiniz, ne yapılacaksa hep birlikte hazırız, gerekirse buna özgü toplanalım ve adım atalım. Tüm dinamiklerimizi harekete geçirelim. Bırakın kulüpler başkanlığını hatta bir tepki olarak kabul etmeyin, size şerefli kulübümüzün başkanlığı onuru ile kulübümüzün bugüne kadar olduğu gibi en güzel bir şekilde temsili ve kulübümüzün haklarını savunmak düşer. Her platformda sonuna kadar yanındayız, yakınındayız, arkandayız. Tüm şehir hep birlikte. En büyük TRABZONSPOR” (Haber61)

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap