SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç: Cumhurbaşkanımıza şampiyonluk sözü verdim

Ahmet Metin Genç: Cumhurbaşkanımıza şampiyonluk sözü verdim

17 Şubat 2024 Cumartesi - 18:14




AK Parti'nin Trabzon mitinginde ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu konuştu. Mumcu, yaptığı kısa konuşmanın ardından AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç konuştu.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi Trabzon’da miting düzenledi. Erdoğan’ı görmek isteyen binlerce vatandaş, miting alanına akın etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Rize ve Trabzon programı kapsamında bugün Karadeniz’e geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak Rize’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan ardından Trabzon’da geldi. 

Atatürk Alanında düzenlenen miting için bariyerlerle ayrılan alanı, vatandaşlar tamamen doldurdu.  Miting alanına giren vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla Erdoğan’ı karşıladı.  

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanı, AK Parti’nin marşları ile yankılanırken, çevre binalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri ile süslendi. 


Mitingde ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu konuştu. Mumcu, yaptığı kısa konuşmanın ardından AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç konuştu. 

Genç, özetle şu ifadeleri kullandı: 

Kar demeden, yağmur demeden, çamur demeden, şartlar ne olursa olsun mesele Recep Tayyip Erdoğan olduğunda işte Trabzon onun yanında. Yine onun yanında. Dün onun yanındaydı, bugün de onun yanında. Ve ilelebet onun yanında olacak. 

Bu zaman diliminde, kendisine milletine, memleketine, inandığı değerlere hizmet etmeye adamış. Kutlu lider Cumhurbaşkanımızın, partimizin kuruluşundan itibaren onun kervanında, yolculuğunda çok şükür görev aldık rol aldık. 

Bu bizim için en büyük bahtiyarlık vesilesidir. Daha önce, İl Başkanlığı görevlerim oldu. Trabzon’umuzda Ortahisar Belediye Başkanınız olarak görev yaptım. Şimdi de inşallah, Trabzon’umuzun her karış toprağına hizmet makamı olan Büyükşehir Belediye Başkan adayınız olarak karşınızdayım, huzurlarınızdayım. Bana bu görevi takdir eden, tensip eden, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha Trabzon’umuzdan, Meydan’ımızdan şükranlarımı sunuyorum. 

Cumhurbaşkanımız, Belediye Başkan adayı olarak, adaylığımızı takdir edip, Ankara’da platformda bizi yanına çağırdığı zaman kendilerine şükranlarımı sundum. Ve Trabzon’a döner dönmez, bu takdirinizin karşılığı olarak gece demeden, gündüz demeden büyük bir gayretle, azimle çalışıp Trazon’dan derece yapıp size getireceğim diye söz verdim. 

Trabzonlular için derece nedir? Şampiyonluk… Bizde başka derece olmaz. Evvelki sene Trabzonspor’umuz 8. Şampiyonluğunu aldık. Geçen sene, Cumhurbaşkanımızı şampiyon bir reyle yeniden devlet başkanımız olarak seçtik. Şimdi sırada bir şampiyonluk daha var. İnşallah değerli kardeşlerim kalan süre içinde bütün gayretimizle çalışacağız, çabalayacağız, kapı kapı demeden koşturacağız yerel seçimlerde 30 büyükşehir içinde Trabzon’umuzu şampiyon yapacağız. Söz verdim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap