SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Kaya'dan ilk açıklama geldi

Ahmet Kaya'dan ilk açıklama geldi

31 Mart 2024 Pazar - 21:04




CHP Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya'dan ilk açıklama





Trabzon'da seçim heyecanı sürüyor.Ak Parti'nin ciddi bir oy kaybı yaşadığı şehirde Ortahisar adayı Ahmet Kaya'nın seçimi önde getirdiği belirtiliyor.

Seçim sonuçlarına ilk değerlendirmeyi yapan Ahmet Kaya önemli konulara değindi ve sandık başındaki görevlilere seslendi;

Bize ulaşan bilgilere göre Ortahisar Belediye Başkanlık seçimini milletimizin taktiri, Allah’ın izniyle bizler kazanmış bulunuyoruz. Bu anlamda bizlere inanan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Zor bir işti. Biz yola çıkarken karşımızda devasa bir güce karşı mücadele edeceğimizi biliyorduk. Ama biz Trabzon halkına güveniyorduk. Bizleri yanıltmadılar. Bizde olan verilere göre seçimleri kazandık ancak şu an öğreniyoruz ki sandık kurullarında AK Parti’nin görevlileri ıslak imzalı sonuç tutanaklarına imza atmıyor. Buradan tüm sandık görevlilerine, CHP’li arkadaşlarıma, vatandaşlara sesleniyorum. Lütfen sandık başından ayrılmayın. Islak imzalı sonuç tutanaklarını alıp partimize ulaştırıncaya kadar bu görev devam etmektedir.

Yenilgiyi kabul etmeyen, sandık iradesine saygı duymayan iktidar partisi görevlileri işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Şunu bilsinler. Milletimizin iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız. O iradeyi kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz. Gerekirse sandıkların başında sabaha kadar nöbet tutup anamızın ak sütü gibi helal oylara sahip çıkacağız. Sandıkların başından ayrılmayın.

Yaklaşık 115 gündür bir güce karşı mücadele verdik. Devlet gücü, TOKİ’ye, bakanlıklara iş yapan müteahhitlerin gücü, hepsi birleşti bize karşı mücadele etti. Biz de Trabzon’da bu galibiyete inanan arkadaşlarımız, bize gönül veren Trabzonlu hemşerilerimizle mücadele verdik. Çok şükür ki mücadelemizin sonunda istediğimiz muradımıza erdik.

Biz CHP’liler örnek almayız, örnek oluruz. Trabzon’da insanların yaşam kalitesini nasıl daha iyi yapabiliriz, dezavantajlı gruplarımıza nasıl daha çok sahip çıkabiliriz, nasıl daha güzel yaparız, sosyal, kültürel, sanat hayatına nasıl katkı yapabiliriz, kısacası Ortahisar’ı nasıl marka şehir haline getirebiliriz? Buna odaklanalım dedim.

Kimseyi ötekileştirmeden tüm Trabzonlu hemşerilerimizin emrinde olacağız. Onlara hizmet edeceğiz, gönüllerinde olacağız, hayır dualarını alacağız.

Islak imzalı sonuç tutanaklarının elimize ulaşması gecikiyor. İlk sandıktan itibaren kazandığımızı biliyorduk zaten. Elimize gelen verilerde arada kapatılması mümkün olmayan bir veri olduğunu gördük. Süreci sabote edip uzatmak istiyorlar. Yanlış buluyorum. Matematik yalan söylemez.

Biz seçimi eğer kaybedersek ilk kutlayan biz olacağız. Bize hangi görev düşüyorsa yanınızda olacağız diyeceğiz diye müzakere yaptık. Karşıdaki arkadaşlardan da aynı özveri, aynı olgunluğu beklerken görüyoruz ki böyle bir gayret içerisine girmişler. Doğru değil bunlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap