SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Kaya "Bizleri her yerde göreceksiniz"

Ahmet Kaya "Bizleri her yerde göreceksiniz"

02 Nisan 2024 Salı - 13:32




31 Mart yerel seçimleri sonrasında CHP Trabzon il yönetimi yoğun bir katılımla basın toplantısı düzenledi.





CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak baasın toplantısında yaptığı açıklamalarda , "Pazar günü yapılan yerel seçimler hem ülkemiz hem de şehrimiz adına hayırlı olsun. Bizler CHP İl Başkanlığı olarak yaklaşık 4 ay gibi bir sürede tüm ilçeler ve Büyükşehir’de olmak üzere adaylarımızı belirleyip sahaya çıktık. 5 ilçemizde ilçe örgütlerimizin kararıyla önseçim ile adaylarımızı belirledik.Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerimizde iddia koyarak yarıştık. Kesin sonuç alabileceğimizi düşündüğümüz 6 ilçemizin sadece 2’sinde sonuç alabildik.Tüm adımlarımızı bu gerçeğe göre atmaya özen gösterdik. Bu gerçek genel başkanımızın da dediği Türkiye İttifakı’nın Trabzon’da da sağlanmasıydı. Bizler halkımıza ve şehrimize hizmet edebilmek için çaba sarf ederken bizlere çamur atmaya çalışan, Trabzon halkının gündeminden uzaklaştırmaya çalışan ve bu şehre hizmet etmek gibi gayesi olmayan kirli çevrelerin oyunlarına gelmedik ve gelmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

PARTİMİZİ TRABZON'DA BÜYÜTECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinde Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya yaptığı açıklamalarda "Verdiğimiz mücadelenin sonucunu aldık. Bu yolculuğa ilk çıkarken ilçe başkanım ve yönetici arkadaşlarım bizlere çok inandılar.Önemli bir görev üstlendik. Uzun zamandır istediğimiz sonucu alamıyorduk. Zor görevdi ama bizler 116 gün gece gündüz koşturarak üstlendiğimiz bu görevin hakkını vermeye çalıştık. Bize yol arkadaşlığı yapan herkese yürekten teşekkürü ediyorum. Ortada başarı varsa bize inanan insanlar sayesindedir. Trabzonumuzun daha yaşanabilir bir kent olması, adaletsizliklerin bitmesi adına her görüşten her partiden Trabzonlu hemşerilerimdir. Hepsine teşekkür ediyorum.

Biz yola çıkarken parti rozetlerimizi çıkarttık. Bu ülke ne çektiyse partizanlıktan çekti. Biz bu anlayışı kenara bırakarak herkese hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolculuğumuzda son anımıza kadar bu anlayışla devam edeceğiz. Kapısı açık bir anlayışla hizmete devam edeceğiz. İnsanlar belediyede randevu alamadıklarından şikâyetçi oldular. Bizim yönetimimizde sonuna kadar açık olacak. Her ay vatandaşlarımızla buluşacağız.

Her ay vatandaşlar bizlerle derdini, sıkıntısını, önerisini anlatma olanağı tanıyacak. Bizleri her yerde göreceksiniz. Bizleri yanınızda göreceksiniz. Makamını kapatıp orada çay keyfi yapanlarda olmadık, olmayacağız. Nerede dert varsa onu çözme gayretinde olacağız. Vatandaşın gönlünde yer yapacak, milletimizin hayır duasını alacağız. Bunu yaptığımızda göreceksiniz, partimizi Trabzon’da büyüteceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap