SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Adem Söğüt Zorluoğlu’na seslendi; Spor sahası istiyoruz

Adem Söğüt Zorluoğlu’na seslendi; Spor sahası istiyoruz

16 Aralık 2023 Cumartesi - 13:57








TRABZON'DA yıkımı tamamlanan eski otogar binasının satışı gündemdeki yerini korurken, 1967 Değirmendere Spor Başkanı Adem Söğüt'ten önemli bir açıklama geldi. Trabzon amatör futbolunun yeterince değer görmediğine dikkat çeken Söğüt, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve ülke futboluna katkı sağlamak amacıyla yıllardır uğraş veriyoruz. Özellikle amatör futbolunda mücadele eden mahalle kulüplerimiz maddi ve manevi büyük emek harcıyor. Olumsuzluklara ve kötü koşullara rağmen var olma mücadelesi veren kulüplerimizin desteklenmesi gerekiyor" dedi.

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na seslenen Adem Söğüt, "Sayın Murat Zorluoğlu'nun spora verdiği önemi, futbola ve Trabzonspor'a olan aşkını yakından bilen bir kulüp başkanıyım. Biz bir mahalle takımıyız. Futbol ve diğer branşlarda var olma mücadelesi veriyoruz. Eski otogar binası mahallemizin sınırları içerisinde olduğundan bir çalışma sahası istiyoruz. Gençlerimizin bir soyunma odası, bir idman sahası olmasını istiyoruz. Eminim ki Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız sesimizi duyacaktır ve bu konuda bize destek verecektir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap