SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nün Başkanı Celil Hekimoğlu: Bu takımda tek eksik Enis Destan o gelir, bizi şampiyon yapar sonra da Trabzonspor'da destanlar yazar

1461 Trabzon Futbol Kulübü’nün Başkanı Celil Hekimoğlu: Bu takımda tek eksik Enis Destan o gelir, bizi şampiyon yapar sonra da Trabzonspor'da destanlar yazar

Karadeniz Özel

23 Ağustos 2023 Çarşamba - 09:37




“Enis çok beğendiğim bir golcü. Geçtiğimiz sezon yurt dışında fazla şans bulamadı. Başka takıma gitse orada da yeterince süre alamayacak. Ancak 1461 Trabzon Futbol Kulübü’ne gelirse, hem sezon boyunca oynar. Gol kralı olur ve bir sonraki sezon Trabzonspor’a hazır gider. Bizim kulübümüzün sahibi Trabzonsporlu taraftarlardır. Onları sezon boyunca yanımızda görmek istiyoruz. Biz 1’inci Lig’e çıkarsak bu, Trabzonspor ve Trabzon futbolu için önemli bir kazanç olur…”





1461 TRABZON FK Başkanı Celil Hekimoğlu gelecek sezon hedefleri ile ilgili Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. 

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Hekimoğlu; “Bu sene gerçekten şampiyon olalım diye çıktık lige. Şampiyonluk için bir kadro kurduk. Bunu bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, hocalarıma, oyuncularıma, çalışanlarıma aşılıyorum. Bu sene 1 puan bile boşa gitmemeli. Bu sene şampiyon olacağız. Bu sene  2.Lig’de mutlu olamam ben. Ligi lider bitirerek bu play-off belasını yaşamamamız lazım”

Birçok takımın şampiyonluk mücadelesi vereceğine dikkat çeken Hekimoğlu;” Bu kolay mı ? Tabi ki değil 19 tane takım var bu hedefte olan. Bunların 5-6 tanesi bu hedefi istiyor. Trabzonspor yönetimin kurulunun bize ciddi bir desteği var bu sene. Bizde böyle bir destek varken kendi imkanlarımızı sonuna kadar açtık. Böyle bir hedef koyduk geçen sezon şampiyonluk oranımız %10 ise bu sezon %35 civarı. Erokspor, Bucaspor, Adana Demirspor gibi takımlar var. Diyarbakırspor ve Ankaraspor önemli yatırımlar yaptı” diye konuştu.



ENİS DESTAN'I ÇOK İSTEDİK

Doğru transferler yaptıklarını söyleyen Hekimoğlu; “Ben inanıyorum ki doğru transferler yaptık. İstediğimiz bütün oyuncuları aldım. Enis Destan’ı çok almak istedim.  Ancak şuana kadar olmadı. Bizim takımda çok iş yapar ancak oyuncu şuan Trabzonspor’da oynayacak gibi duruyor.  Trabzonspor iki forvet takviyesi yapacak ancak onlar biraz gecikti öyle olunca bizim Enis Destan transferi de biraz olumsuza doğru gitti sanki. Trabzonspor, Süper Lig ve 1. Lig’den üst düzey takımlarından teklif gelirse oyuncularına ayrılmasına sıcak bakıyor ancak bu takımlardan teklif gelmezse bize gönderiyorlar bizde bu kapsamında Enis Destan’ı istedik” dedi.

Taraftarları kendilerini doğru anlatamadıklarını söyleyen Hekimoğlu; “Batuhan Kör sakat şuanda tedavisi devam ediyor. Üst liglerden teklifler varmış. Ancak bize de yakın oyuncu. Bizim yapamadığımız bir eksiklik var. Enis konusu ortaya çıkınca taraftardan baya tepki aldık. Enis 1461 Trabzon’a gitmesin. Bizim Trabzonspor ile ortak projemiz. Böyle bir ortamda Trabzonspor’un elit bir oyuncusunu bize vermesinin kime ne zararı olabilir ki ? Böyle bir oyuncuyu kadroma kattığımın için çok mutluyum. Bu oyuncunun bize gelmesi şehiri neden rahatsız ediyor”

“Bu oyuncu bizde gelişimi sağlayarak Trabzonspor’a daha sağlam gitsin. Burada oynamasının kime ne zararı olabilir. Süper Lig’de kiralansa %51 ihtimalle yedek kalacak. Burada oynasa Trabzonspor’un menfaati için bu takımı üst lige çıkarsa kötü mü olur ?  Burada 35 maç oynasın gol kralı olsun gitsin Trabzonspor’da ilk 11’de oynasın. Bu çocuklarla bu takımı şampiyon yapalım. Trabzonspor’a destek olacak bir takım çıkaralım 1. Lig’e. Trabzonspor yönetimi bu projenin avantajlarını bildiği içinde bu projeyi sonuna kadar destekliyor. Bu takımı bir üst lige çıkarmak lazım. Niye yabancı takıma verelim oyuncuyu.  Biz bir şey yaparken taraftarımız bunu desteklesin.''

TAKIMA SAHİP ÇIKACAK TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Bu sene taraftar konusunda bir yönetici arkadaşlarımıza görev verdik. Umarım orada olumlu geri dönüşler alacağız.  Genel bir taraftar olması lazımdı tribünlerde. Ben istiyorum ki özellikle iç saha maçlarında takıma itici güç olsun rakibi yorsun. Bu sene iyi bir kadro yaptık bu kadro ile lige iyi bir giriş yaparsak ben inanıyorum ki o taraftar desteğini de arkamıza alacağız. Onların desteği bizler için çok önemli. Bizim tribünden güçlü olmamız lazım. Bizim maçımıza gelen taraftarın bizim takımımız demesi lazım.  Taraftar iki takım tutamaz mı ? Trabzonspor’u bende tutuyorum. Sebatspor’da bizim takımımız. Üç takımı birden tutalım. Bu takımın arkasında taraftar olursa şampiyon olur diye düşünüyorum

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap